- Hirdetés -
()

A Xiaomi külső akkumulátorai igen népszerűek hazánkban is. A gyártótól megszokott magas minőség, és tartósság jellemzi az eddigi összes Mi Power bank-et. Tucatnyi variációval találkozhattunk az elmúlt években, mind csatlakozók számában és típusában, mind kapacitás és színváltozat terén. A gyártó lépést tartva a telefonok töltési képességeivel, a technológia adta lehetőségeket felhasználva 2019 január elején újabb modellt mutatott be.

A Mi Power bank 3 Pro, ahogy a név is sugallja, a jelenlegi csúcsot jelenti a gyártó külső akkumulátorai között. A 20.000 mAh kapacitás, valamint a Type-C csatlakozás mellett a legjobban várt újítás a 45 W-os és kettős gyorstöltés támogatása.

A Mi Power bank 3 Pro összesen 3 porttal rendelkezik, szemben a 10.000mAh-ás Mi Power bank 2 Pro modellen található két porttal. A 2 USB-A port mellett egy USB-C port kapott helyet. A Type-C port 45 W (15V/3A) be- és kimenetre képes, míg az USB-A portok 18W-on max. kimenetre (5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A). Számos laptopot tölthetünk a Type-C porton, beleértve az Apple Macbook Pro és Air modelljeit és a Huawei Matebook modelljeit (a támogatott modellek teljes listája alább található), vagy épp a Mi Notebook Pro modelljét.

Ha mindkét USB-A csatlakozót egyszerre használjuk, a kimenet max. 15 W (5V / 3A). Ne feledjük, hogy a külső akku töltésekor is tudjuk az össze szabad portot két eszköz töltésére használni. A Xiaomi kiemeli, hogy a 11 órás töltési idő (a szokásos 10 W-os töltővel) a tápegység számára mindössze 4,5 órára csökken 45 W-os töltővel.
A Mi Power bank 3 Pro ABS műanyag házat kapott, amely ellenállóbb, mint az alumínium, és selymes (kerámia szerű) bevonatot kapott. Az akkucellák alacsony önkisüléssel rendelkeznek, az elektronika intelligens töltésre képes, valamint összesen 9 áramköri védelemmel garantálja a biztonságos használatot.

Az új Mi Power bank értékesítése január 11-én kezdődik, 29 dolláros, azaz kb. 11.000 Ft-os (szállítási, és adóterhekkel kalkulált ár) hazai árcédulával (nálunk várhatóan februárban lesz elérhető), egyelőre fekete színben.

A Xiaomi új külső akkumulátora nem a legerősebb a mezőnyben, hiszen az OPPO tavaly novemberben kiadott egy SuperVOOC Pikachu kiadású Power bank-et, amely 50 W-os töltésre képes.

Támogatott készülékek:

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -