Már nem kétséges, mindenki tudja, hogy a Redmi külön vált és saját, egyedi márkát alkot immáron. Az sem titok, hogy 2019. január 10-én mutatkozik be az első Redmi telefon. Csak hogy nem tudni, hogy melyik lesz az. A 48MP kamerás biztos a Redmi Pro 2 lesz, vagy a Redmi márka új irányvonalat vesz és az elnevezések is változhatnak. Vagy lehet nem is a Redmi telefoné volt az a kép…

Redmi by Xiaomi

Mostantól ez a felirat díszeleg a Redmi telefonok hátulján, mint a Pocophone telefonon. Ezt bizonyítván, a TENAA oldalain meg is jelent a már színes kép az új Redmi telefonról.

 

A TENAA listája alapján három modell fog egyszerre megjelenni, ezek közötti különbség a memória és a háttértár lesz és ezen belül jönnek majd a szín különbségek. A fenti képen épp egy Mi 8 Lite színvilágához hasonló Redmi 7 telefont csodálhatunk meg, a szokásos dupla kamerával, két tónusú vakuval és hátlapi ujjlenyomat olvasóval. A kijelző mérete 6,3″ és vízcsepp notch lesz a képernyő felső szélén, mint a Mi Play telefonon. Méretéből ítélve 3.900 mAh akkumulátort fog tartalmazni, amit USB-C csatlakozón keresztül akár QC3.0 funkcióval villámgyorsan fel is tölthetünk.

Egyelőre ennyi infót tudtunk kihámozni a kínai oldalakból, de a bemutatóig, tuti, hogy majdnem mindent meg fogunk róla írni. Maradjatok velünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ