KezdőlapHírekBejelentették a Redmi Note 9 Pro 5G európai változatának, a Redmi Note...

Bejelentették a Redmi Note 9 Pro 5G európai változatának, a Redmi Note 9T bemutatójának időpontját

Még ki sem hűlt a billentyűzetem a Xiaomi Mi 10i cikk megírása után, máris hírt kaptunk, hogy Európában Redmi Note 9T néven fog megjelenni a Kínában rendkívül népszerű Redmi Note 9 Pro 5G telefon.
Először Twitteren bukkant fel a fenti kép, amin spanyol nyelven olvasható a Redmi Note 9T bemutatójának dátuma és időpontja. Csak hogy ezt hamarosan törölték, egy egyszerű ok miatt, még pedig az időpont rosszul volt feltüntetve.

Kicsivel később már meg is kaptuk a végleges és helyes plakátot, melyen más spanyol idő szerint, vagyis 13:00 GMT+1 időpont van feltüntetve. Facebbok és egyéb felületeken a saját országuknak megfelelő időpont van megjelölve:

Szóval nálunk is online megtekinthető lesz Facebook, Youtube és Twitter oldalakon 13:00-kor! NO PANIC! Jelezném egyes médiafelületeknek, akik lehozták hírként a hibás plakát törlését… lol

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek