A Redmi 8(A) telefonról röpködnek pletykák, képek, infók, de a Redmi Note 8/Pro telefonokról szinte semmi nem derült ki és ma reggel hivatalosan be is jelentették!
A Redmi következő szériája követi a K sorozat kamera elrendezését, azaz középre igazítva. A Redmi Note 8 már megkapja a hármas kamera elrendezést, 48MP fő kamera modullal, tele objektívvel és mélységérzékelővel.

Ezzel ellentétben a Redmi Note 8 Pro már 4 kamerával rendelkezik, amiből a fő kamera a már bejelentett Samsung ISOCELL 64MP-es modulját rejti. Ezen felül tele objektív és széles látószögű jön a sorban, a segéd kamera, ami mélységérzékelésért felel, oldalra került a vaku alá.

Már hó eleje óta tart a gyártás, 4 kamera modullal jön a Redmi új 64MP-es telefonja. 🤗😍🥰

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. augusztus 15., csütörtök

A telefon gyártási folyamatának egyik lépésével már leleplezték a négyes elrendezést és a 64MP-es érzékelő felhasználását. Csak eddig nem tudtuk, hogy melyik Redmi telefonban lesz.

A két telefont még ebben a hónapban, pontosan augusztus 29-én mutatják be Kínában. 8 nap múlva, csütörtökön minden ki fog derülni a két telefonról.

Amint a fenti képen jól látható, a kamera egység nem türemkedik ki olyan mértékben, mint az utóbbi szériában. Ez két dolgot jelenthet. Vagy az akkumulátor kapacitása növelésével vastagabb lesz a ház, vagy az új modulok vastagsága csökkent. Leginkább az elsőnek örülnénk, főleg, ha kiderül, hogy ezekben is 5.000 mAh akkumulátor lesz.

Ezen felül a bemutató itt nem fog véget érni, ezen a napon kerül bemutatásra a Redmi TV sorozata. Eddig csak a 70″-os méretet jelentették be, de a pletykák szerint jön egy kisebb, 40″ változat is. Természetesen nem alap modellel indítanak, hanem egyből 4K UHD felbontással.

Jövőhéten találkozunk!

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ