Már hetek óta pletykálgatnak a Redmi csúcs telefonjáról, minden féle teória, kiszivárgást láttunk és hallottunk, de ma végre bejelentették Kínában a tényleges nevét a telefonnak.

Először jött a pletyka a Redmi Pro 2 névről, ami nem is lett volna annyira elvetendő.

Majd ezt Lu Weibing cáfolta, hogy hamis pletyka terjeng, nem lesz Redmi Pro 2

Azután jött a Redmi X felvetés egy kamu plakáttal, ez is cáfolva lett, de a képen a felugró szelfi kamera már kezd valós alakot ölteni.

Majd jött egy, vagy nagyon ügyes fotóbolt kép, vagy tényleg a valós takaró fóliája a Redmi K20 Pro telefonnak. SD855 SoC, 48MP hátlapi és 20MP szelfi kamera, 6.39″ FHD+ AMOLED képernyő, 4.000 mAh akkumulátor. Teljesen elfogadható és reális tulajdonságok.

Tegnap pedig ez a kép szivárgott ki a Redmi K20 telefon adatlapjáról, ami ugyan csak azokat a tulajdonságokat hozza, mint a fenti K20 Pro, csak kisebb, 3.600 mAh aksival. Ami szintén reális lehet, hisz a Pro változatban kapunk nagyobb kapacitást. De itt már jól látható, hogy nincs hátul ujjlenyomat olvasó, ami arra enged következtetni, hogy bizony az AMOLED képernyő alatt lesz elől!

Tegnap Lu Weibing Weibon feltette a kérdést, hogy mi legyen a neve az új Redmi telefonnak. Azért jót mosolyogtunk rajta, kb. a fél világ már tudta, hogy K20-lesz. Lehet a Redmi vezére nem olvas minket? 😆

És ma reggel már várt is minket a nagy válasz, Redmi K20 lesz az új Redmi csúcs készülékének a neve. De! Miért K és miért 20? Ezt Lu Weibing el is magyarázta nekünk Weibo posztjában. K mint KILLER, az az gyilkos. Flagship KILLER – Zászlóshajó Gyilkos telefont fognak a piacra dobni. A fentebb olvasható tulajdonságok nagyon erre hajaznak, bár csak a főbb tulajdonságaival ismerkedhettünk meg, további funkciókra még nem derült fény. Még kérdéses, hogy min fognak spórolni, hogy minden SD855-ös telefont legyalázzanak az árral. A 20-as számra kicsit mókásabb a válasz, mivel az Mi sorozat még csak a 9-nél jár, a Huawei 30-nál, így a marketingesek úgy döntöttek, hogy a Redmi csúcs mobilja már 20-tól fog kezdődni.

Amint többet tudunk a telefonról, azonnal jövünk a részletekkel, addig is lépjetek a Facebook csoportunkba, hogy ne maradjatok le minden apró hírről!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ