KezdőlapHírekBefutottak a Xiaomi Redmi Note 5 Pro első kameraképek

Befutottak a Xiaomi Redmi Note 5 Pro első kameraképek

Két napja, hogy megjelent a Xiaomi Redmi Note 5 Pro telefon Indiában, ami nagy meglepetés volt, hisz a Redmi 5 és Plus verziót vártuk. Az új Redmi Note sorozat legmodernebb darabja.

 

A Redmi Note 5 Pro kijelzője egy 5,9″ képátlóval, 18:9 képaránnyal, FHD+ 2160×1080 felbontással rendelkezik. De nem is a teljes képernyő a lényeges, hanem a függőleges dupla kamera, ami igen csak negatív kritikát kapott a mobilvilágtól, lévén, hogy nagyon hasonlít az iPhone X kamera elrendezéséhez.

 

De ettől függetlenül nem ez az első ilyen Redmi telefon, a Redmi Pro már rendelkezett hasonló kamera párossal, csak ott kicsit nagyobb távolság volt a két lencse között. De mit is tud a Redmi Note 5 Pro dupla szenzora? Lássunk pár vele készült képet:

Nagyon meggyőzőek a képek, a kültéri képeknél nem sok különbséget láthatunk a vele egyenrangú telefonnal készített képekhez képest, viszont ott a másodlagos Samsung szenzor, ami a mélységélességért felel portré készítésekor. A táblás képen ezt nagyon jól be is mutatják. Beltéri képek is rendben vannak, ha nem nagyítunk rá, tehát marad szósölmédiába osztás, ahol nem számítanak a részletek. Viszont nem kaptunk éjszakai és vakus képet, sőt még hiányzik a bitang nagy felbontású és vakus szelfi kamerától. Biztos jön, majd kirakjuk, vagy majd a sajátot egy jó kis teszt cikkben! 🙂

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img