KezdőlapHírekAzonnali melegvíztisztítót mutatott be a Xiaomi - itt a Q600

Azonnali melegvíztisztítót mutatott be a Xiaomi – itt a Q600

A Xiaomi már több víztisztítót is piacra dobott , de ilyet még nem – a Xiaomi Instant Hot Water Purifier Q600 a vállalat első víztisztítója, amely támogatja a vízmelegítés funkciót.

Kétmagos, hatfokozatú szűrési technológiával rendelkezik, és fordított ozmózisú RO membránt alkalmaz, és azonnali forró vizet képes elérni 30 – 95 ℃ hőmérsékleten. Körülbelül 6 másodperc alatt képes feltölteni egy pohárt vízzel.

Pontos hőmérséklet szabályozással rendelkezik, amely jól jön a különböző italokhoz. A régi víz bentmaradása okozta probléma elkerülése érdekében, amikor a vízhasználat leáll, a belső víz visszatér az RO membránba.

Xiaomi Q600
Xiaomi Q600

A termék „vastagfóliás fűtési technológiát” alkalmaz, és a csaptelepben van egy fűtőberendezés, amely használat közben az azonnali fűtést biztosítja. A csaptelep kétcsöves kialakítású, és szobahőmérsékletű vizet és melegvizet képes szállítani.

A termék tetején található egy érintőképernyős vezérlő a hőmérséklet és a vízmennyiség egyszerű beállításához, valamint létezik gyermekzár funkció is. A Q600 PPC szűrőelemet ajánlott évente egyszer cserélni.

Ezenkívül az RO fordított ozmózis membránt ajánlott háromévente cserélni, így valamilyen szinten ez az eszköz is karbantartást igényel.

Jelenleg kínában érhető el a termék, 3,499 yuan-os, azaz nagyjából 159 291 forintos áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek