- Hirdetés -
()

A Mobile Smart Terminal Ecological Alliance szerint az Android alkalmazások 64 bites architektúrára való átállásának további előmozdítása szükséges. A felhasználói élmény javítása érdekében a szövetség tagjai, az OPPO, a vivo és a Xiaomi közösen bejelentették, hogy 2022 áprilisától, az alkalmazásboltjaikban, nem listázhatják a 32 bites alkalmazásokat.

32 bites appok kizárása




A jelentések szerint az OPPO, a vivo és a Xiaomi, 2022 áprilisától kezdve szakaszosan fogja előmozdítani ezt a folyamatot. 2022 áprilisától az alkalmazásboltokban lévő új alkalmazások nem szerepelhetnek külön 32 bites alkalmazáscsomagként, de kompatibilitási csomagokkal vagy kettős csomagokkal tölthetők fel. A játékalkalmazások átmenetileg korlátlanok.

32 bites appok kizárása

A szövetség szerint a 64 bites architektúra kritikus fontosságú a végeszköz élményének javításához. A legújabb zászlóshajó mobil chip platformok, mint például a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 és az MTK Dimensity 9000 esetén, 64 bites alkalmazásokra van szükség ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesítsenek. A jövőben a mobil chip platformok fokozatosan gyengítik a 32 bites alkalmazások támogatását.

32 bites appok kizárása

Tisztában vagyunk azzal, hogy a 64 bites eszközök támogatása az egyetlen módja annak, hogy az Android alkalmazások több mint 4 GB RAM címterületet használjanak ki, szélesebb regisztereket és nagyobb pontosságot alkalmazzanak az adatfeldolgozásban, valamint fokozott biztonsági funkciókat szerezzenek. Az iOS platform már 2017-ben teljesen elhagyta a 32 bites alkalmazásokat és teljesen megvalósította a kizárólag 64 bites alkalmazások használatát.

Mielőtt mindenki megint elkezdené temetni a három márkát, de főként a Xiaomi-t, a Google Play áruházból még mindig minden appot be tudtok szerezni. Ez a lépés kizárólag a kínai alkalmazásáruházakra érvényes!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -