Átalakítja portfólióját a Roidmi, az autós kiegészítők Mojietu néven folytatják

1639
- Hirdetés -

A Roidmi név nem ismeretlen azon olvasóink számára, akik ismerik a Xiaomi ökoszisztéma termékeit. A leginkább autós Bluetooth FM transzemitterei révén ismerté vált gyártó egy elkezdte átalakítani termékkínálatát. Ennek első jele volt a Roidmi Bluetooth FM transzmitterek applikációjának frissítése. Az új app már Mojietu néven elérhető, és a visszajelzések alapján nem minden felhasználó tetszését nyerte el.

A legfrissebb Roidmi 3s elérhetősége az utóbbi hetekben akadozott, több viszonteladó nehezen, vagy egyáltalán nem tudja már elérni. Kicsit utána néztünk a miértek, ekkor bukkantunk érdekes adatokra.

A Roidmi global weboldala elérhető, a termékkínálat viszont már egyértelműen jelzi az új irányvonalat. Az autós kiegészítők google kereső linken keresztül még elérhetőek, az oldal nyitóoldaláról viszont már nyoma sincs. A Roidmi ezentúl a porszívókkal foglalkozik, melynek első terméke az F8 modell, és tartozékai.

A Mojietu (nem mojito) márkát a Zhijian Technology hozta létre. A Mojietu egy mozaikszó, melyből a “Mo” a varázslatot, a “Jie” a kényelmet és letisztultságot, a “Tu” pedig a sebességet jelenti. A márka logója egyébként egy cilinderes, csokornyakkendős nyulat szimbolizál, azaz egy varázsnyulat 🙂

A márka a kreatív szellemiség jegyében fontosnak tartja a csúcstechnológia alkalmazását, az ügyfelek számára a kényelmes használatot, letisztult megjelenést, és okosítható működést. A folyamatos fejlesztés, innovációk, az autóipar fejlődéséhez igazodás, új lehetőségek kutatása az elkötelezett cél. A Xiaomi ökológiai lánc tagjaként az értékesítés biztosított, ezért a marketingen megspórolt pénzt fejlesztésekre tudják fordítani.

A portfólióba kerül az autós légtisztító, autós porszívó, Bluetooth-os töltő mellett további kiegészítők megjelenése várható, az átalakítás még zajlik. Ezen termékek a jövőben tehát új logóval és csomagolással, de a megszokott minőségben lesznek elérhetőek.

A Roidmi 3s a jövőben tehát Mojietu 3S néven lesz elérhető.

A Mojietu termékeit Kínán kívül megtaláljuk Szingapúrban, Dél-Koreában, az USA-ban,  Németországban, és hamarosan Magyarországon is.

Forrás: roidmi / mojietu

 

- Hirdetés -