KezdőlapHírekAnTuTu: Már nem a Mi 11 a legerősebb telefon

AnTuTu: Már nem a Mi 11 a legerősebb telefon

Újabb 1 hónap telt el, újabb AnTuTu toplista jelent meg. 1 hónappal ezelőtti cikkemet azzal zártam, hogy “Kíváncsi leszek, hogyan alakul a lista a többi gyártó Snapdragon 888-as készülékének debütálása után.” Hisz’ akkor jelent meg a Mi 11, ami az egyetlen Snapdragon 888-as készülék volt, így nem volt nehéz megszereznie az első helyet. Azóta debütált pár ezzel a chippel szerelt készülék, az első helyet pedig át is kellett adnia a Mi 11-nek a Vivo iQOO 7-nek.

Xiaomi készülékek közül a listán szerepel még a Redmi K30S a 7. helyen, illetve a Mi 10 Ultra a 10.helyen. A top 10 okostelefonból 8-ban 12 GB RAM van, lassan ez iparági standardé válhat, ha nem is az alap változatokban, mert a Mi 11-ből is van 8 GB RAM-mal szerelt verzió.

A középkategóriás listán a Redmi 10X széria továbbra is verhetetlen, a MediaTek Dimensity 820-as chipje igazán jóra sikeredett. Érdemes megfigyelni, hogy a listán alig van Snapdragon-ös készülék, összesen 2 db, ezek közül az egyik a Redmi Note 9 Pro 5G (nálunk ez Xiaomi Mi 10T Lite 5G) a 9. helyen. A lista fele Huawei és Honor készülék, melyekben Kirin chip van, és, ha GMS is lenne, akkor ezek remek kis telefonok lennének. No, de, a Xiaomit egyelőre ez még nem érinti.

Úgy gondolom, az újabb és újabb Snapdragon 888-as készülékek megjelenésével szépen lassan eltűnnek majd a Snapdragon 865-ös telefonok a listáról, nem mintha ettől lassabbá válnának. 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek