KezdőlapHírekAnTuTu májusi toplista: Xiaomi előzött Redmit

AnTuTu májusi toplista: Xiaomi előzött Redmit

A hónapról hónapra kiadott AnTuTu toplista most is megjelent, és a középkategóriás listán van egy újdonság, de először kezdjük a csúccsal.

Ami a legelőször föltűnhet, hogy a listán lévő készülékek egytől egyig mind Snapdragon 888-cal vannak szerelve. Ez azt jelenti, hogy sem Kirinnel, sem Dimensityvel, sem Exynosszal debütált készülék nem tudta megütni ezt a szintet. A másik érdekesség, hogy a listán már nincs 12 GB RAM alatti készülék, írom ezt egy olyan számítógépen, amiben 8 GB RAM, mellettem egy olyan telefonnal, amiben 6 GB RAM van. A listában 2 Xiaomi vagy Xiaomihoz köthető készülék van. Mindjárt első helyen a Black Shark 4 Pro, és 10. helyen a Mi 11 Ultra. A 2. hely a Nubia Redmi Magic 6 Pro-é, míg 3. helyet a OnePlus 9 Pro szerezte meg.

A középkategóriás lista első helyén 11 hónapja a Redmi 10X állt, azonban most kénytelen “lecsúszni” a második helyre, mert átvette a helyét a Snapdragon 780G-vel szerelt Mi 11 Lite 5G. RAM tekintetében minden listán szereplő esetében 8 GB van a készülékben, chip gyártóból viszont szélesebb a paletta, a Snapdragon mellett van Kirin és Dimensity is. Az előző 2 Xiaomi illetőségű telefon mellett a listán szerepel még a 8. helyen a Redmi Note 9 Pro 5G, a 10. helyen pedig a Redmi Note 9 5G. A 3. helyet a iQOO Z3 foglalja el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek