Android M alapot kap az Mi3/4 és Mi Note telefon!

972
- Hirdetés -

És egy újabb jó hír!

Kép

Amint azzal talán tisztában vagytok , hogy az Android M tesztelése folyamatban van, a Beta tagok által a hőn szeretett Mi 4-re (Mi 3-ra és Mi Note-ra is). RanGer, a MIUI Operatív menedzsere Weibo-s (kínai közösségépítő oldal) posztjában megerősítette, hogy Android M alapú MIUI 7 lesz a MIUI China Developer ROM (Public Release) alapja. Igen, jól olvastad, ettől kezdve az Android M alapuló MIUI 7-tel érkezik a MIUI China Developer ROM. Izgatottak vagytok, hogy végre az imádott Mi4-eteken is kipróbálhatjátok az Android M-et?

Kép

Általános információk Android 6 (Marshmallow): –

Az Android mobil operációs rendszer 6.0-ás verziója. Először 2015 májusában került bemutatásra a Google I/O keretében és az “Android” M ” kódnevet kapta, végül a hivatalos megjelenése 2015 októberében volt.

A Marshmallow elsődlegesen a Lollipop felhasználói élmény javítására, fokozására koncentrál, bevezet egy új alkalmazásengedély kezelést, új API-kat (alkalmazásprogramozási felület) kapnak a kontextuális asszisztensek, megújul az energiagazdálkodási rendszer, amely csökkenti a háttérben futó programok számát, amikor a készülék nincs használatban, támogatja az ujjlenyomat-felismerést és az USB Type -C csatlakozót, valamint az adatok átmozgatásának lehetőségét egy micro SD kártyára és azt elsődleges használni tárolóként és egyéb további belső változásokat.

Megjegyzés:

Ez csak a China Developer ROM -ot érinti innentől fogva, ugyanez a Global Developer ROM -ról nem mondható el.

Kép

forrás: http://en.miui.com/thread-213283-1-1.html

- Hirdetés -