Nem első eset, hogy egy alkalmazás neve és kinézete megváltozik az évek alatt, legutoljára ilyen volt a Roidmi név változtatása Mojietu-ra. Na de nem az Amazfit nevezi át magát, csak az appjét, még pedig mától kezdve, Zepp-re.

A neve mellett az ikonja és kinézete is kissé megváltozott, mint ezt fentebb is láthatjátok. A Zepp átfogóbb és professzionálisabb egészségügyi menedzsment tapasztalat további kiaknázása érdekében került váltásra.

A Zepp elkötelezi magát egy professzionális személyes digitális egészségügyi menedzsment platform felépítése mellett, és digitális egészségügyi menedzsment megoldások biztosítását a globális felhasználók számára.
A Zepp fő funkciói a következők:

Egészségügyi adatok megjelenítése: fizikai állapotra vonatkozó adatok, például lépések, alvás, pulzus, fogyasztás, EKG, vér oxigén stb. rögzítése, és bármikor megtekintheted a szakmai értelmezését.

Sportadatok elemzése: Támogatja az adatok megjelenítését a gyakorlatok rögzítése után, és megtekintheted a részletes megtett utat és a különféle sportadatok indexeit.

Intelligens eszközkezelő asszisztens: Biztosítja a Zepp és az Amazfit márkájú intelligens eszközök kezelési beállításait, az értesítések kezelését, a watchface cseréjét, a widget rendezését stb.

Az új app oldalán, a Play áruházban eléggé vegyes fogattatásban részesült az app. Valakinek megy, jó, de másnak csak fejfájást okoz és sok mérgelődést. Eddig jelentett hibák: nem jön értesítés, nem érzékeli az app az órát, nem tartja fent a kapcsolatot, nem szinkronizál minden adatot, nem dolgozza fel a nappali alvást, sőt valakinek Android 11 alatt el sem indul. Nem biztos, hogy ez mind az app hibája, biztos van benne user error, de a fejlesztők minden visszajelzést olvasnak és idővel javítani fogják. Türelem!