Amazfit Activity Tracker bemutató

1677
- Hirdetés -

A szuper, kijelzős, mindent IS tudó aktivitás mérők mellett azért léteznek kisebb és egyszerűbb hordozható okos eszköz. Ilyen Volt pl. a nemrég bemutatott kvarc óra is és most egy még egyszerűbb, ám küllemben méltó testvére a nagyoknak.

Az Amazfit Activity Tracker egy végtelenül egyszerű aktivitás mérő. Sem csatlakozó, sem gomb, sem kijelző nincs rajta, de kerámiából készített háza nagyon meggyőző. Gyönyörűen kidolgozott, kavics formája nagyon exkluzív megjelenést biztosít, a megmunkálási technológia megegyezik a Mix sorozat kerámia hátlapjával. Nagyon könnyű, mindösszesen 14g és IP68 besorolást kapott, ami annyit jelent, hogy 1 méter mélyig, 30 percig vízálló.

Vízállóságát nagyban növeli a csatlakoz nélküli, az az vezeték nélküli indukciós töltés. A beépített 15mAh akkumulátor nem tűnik nagynak, de ennyi funkcióhoz pont elég, hogy napi 24 óra viselet és használat mellett elmegy 10 napot.

A Trackernek van egy fehér, női változata, ami ugyan azon tulajdonság mellett tetszetős kelléke lehet a hölgyeknek egy fárasztó edzés alatt, de legalább egy ékkő lehet a társuk.

Emellett számos hordozhatósági formája van, csukló pánt és nyakba akasztóból is van kínálat, kinek melyik tetszik, vagy épp kényelmesebb.

Az Amazafit Activity Tracker hamarosan kapható lesz a xiaomishop.hu webáruházban, kövessétek Facebook-on a friss infókért!

Jó szórakozást!

 

- Hirdetés -