- Hirdetés -
()

Azt már mindenki tudja, hogy mikor fog megjelenni a Xiaomi Mi Mix 2s, már azt is tudja mindenki, hogy mi lesz benne, milyen MIUI fogja meghajtani, de arról fogalmunk sincs, hogy valójában hogyan is fog kinézni.

Jó pár elképzelés és lesi fotó került ki a netre, de többnyire az összes kamunak bizonyult, bár az igényesen elkészült renderelt képekkel nem volt gond, a rajongók így látják a a hó végén megjelenő teljes képernyős csúcstelefont.

Ugye? Ez teljesen vállalható, egy előző cikkben ki is fejtettük ezzel kapcsolatba a gondolatainkat. Ennek hatására készülhetett el egy noname kínai telefon, vagy tényleg a valódi Mi Mix 2s-ről kaptunk egy videót!

A videóban jól látható, a fenti képen szereplő kis szelfi kamera szigete a jobb felső sarokban. De! :D (nem bírom röhögés nélkül…) a kamera helyének szolgáló lyuk minden háttér szín váltásnál ugyan olyan színűre változik! :D A kis vicces keleti gyerekek megint hülyítik az internet népét!!! Egy kis szigetelőszalag kilyukasztva, kis kézügyesség és persze a szokásos Nokia 3310 minőségű videó. Ennyi kell, hogy bepalizd a fél világot! :D

KAMU!!!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -