Az évek óta a szobánkban lévő párna súlyának 10%-át a már elhullott atkák és ezek ürüléke teszi ki, amely igen agresszív allergének. A háziporatka ürüléke miatt allergiás nátha, asztma vagy ekcémás elváltozás jöhet létre.

A háziporatka ürülékével elsősorban a légútjaink találkoznak, így allergiás nátha, asztma alakulhat ki. Másik jelentős találkozási felületünk a bőrünk, ahol a háziporatka ürüléke ekcémás elváltozást eredményezhet. Erre ad egy olcsóbb megoldást a Xiaomi rendszerében az SWDK gyártó, mely az előző vezeték nélküli porszívója után most ugyan ezt kábeles energiaellátással kínál.

A porszívó út nem csak párnán lehet használni, mint a példában, hanem minden olyan otthoni tárgyban, amiben meg tudnak kapaszkodni, mint pl. ágy, ágynemű, plüss játékok, párna, egyéb ruházat.

A porszívó nem csak 12.000 PA szívóerejével, hanem a kis sárga tappancsok 8.000 ütés/perc rezgésével szó szerint kirázza az atkákat és ürüléküket a porral együtt a felület alól is. De emellett az erős UV fény a baktériumokat és kórokozókat nyírja ki az atkák mellett.

A dupla szűrő rendszere megakadályozza a kosz és allergén anyagok visszajutását a levegőbe, így tartva tisztán a környezetünket óvja meg egészségünket. 0,4 L tartályában rengeteg kosz elfér, de a szűrőre sem lesz gondunk hisz mosható HEPA szűrőt kapunk hozzá.

5 m kábelével bárhova könnyedén elér és az előző verzióhoz képest így nem csak könnyebb, hanem olcsóbb is. Egy átlag háztartásban így szinte bármit fertőtleníteni tudunk, hogy elkerüljük az asztma, szénanátha, csalánkiütés, ekcéma, allergiás nátha tünetet és megóvjuk gyermekeink egészségét.

A Xiaomi SWDK KC301 kézi porszívót most jutányos áron megvásárolhatjuk a Gearbest webáruházban 69.99$-os áron még 2019.02.02-ig. Szállításnál ne feledd az EU Express opciót választani, hogy ne kelljen a 23.04$ szállítási költségen kívül VÁM és ÁFA terhet fizetnünk.

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ