[AKCIÓ] Xiaomi MiJia 1080p Panoráma kamera – Gearbest

0
1486

Bár még személyesen nem találkoztunk, de ami késik az nem múlik. 2019 okos otthon szériáját most egy még távoli eszközzel folytatjuk, a MiJia által Xiaomi-nak gyártott fejlett kamerával.

A kamera elsődleges érdekessége a négy tengelyes, motoros mozgathatóság. A kamera képes vízszintes tengelyen 360°-ban, függőleges tengelyen pedig 96°-ban képes mozgatni a 1080P FHD kamera szenzort.

Az egyszerűbb 720P kamrákhoz képest kicsivel jobb felbontású 1080P szenzor nem csak nappal, hanem éjjel is tisztább képet alkot, ráadásul éjjellátó funkciónak hála teljes sötétségben is fantasztikus képélményt biztosít.

Beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően, valós időben lehet a kamerán keresztül kommunikálni, akár az otthoni családtagjainkkal, vagy épp házi kedvencünkkel, aki a nappalit próbálja a maga számára kényelmesebbnek átrendezni.

A felvételek megőrzésére három lehetőség közül választhatunk. A kamerába helyezhető MicroSD kártyára van lehetőség a folyamatos felvételre, ami visszanézhető a telefonunkra telepített alkalmazáson keresztül, az otthoni NAS, vagy hálózati háttértárra is képes menteni, amiben egy erre alkalmas Xiaomi rouert lehet a legalkalmasabb és egy, a MiJia által nyújtott felhő szolgáltatás, ami a világon bárhol elérhető egy kattintással.

A kamerát természetesen nem csak az asztalon, polcon, éjjeli szekrényen, vagy egyéb megközelíthető helyen helyezhetjük el, hanem akár a plafonra is felhelyezhetjük az ehhez mellékelt rögzítő kiegészítőkkel. Persze a kamera alkalmazásában van lehetőség a kép 180°-os elforgatására.

A Xiaomi MiJia 1080P Home Panoráma kamera még 12 napig, az az 2019.02.04-ig elérhető 41.99$ akciós áron a Gearbest kínálatában. Darabszámmal nem lesz baj, még 579 darab elérhető…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ