[AKCIÓ] Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 most csak 6.99$

5139
- Hirdetés -

Vannak jó páran akik otthon vagy a munkahelyen a WiFi jel erősséggel küszködnek. Az emeleten nincs vagy alig van jel, a hátsó udvarban sem lehet kiülni a szabad ég alá mert ott is akadozik, vagy a harmadik irodában már nem is fogható és át kell menni a kollégához elérni a vállalati hálózatot? Ha ilyen vagy hasonló problémákkal küzd, akkor ez lehet a megoldás a kényelmesebb pihenésre és munkára.

A Xiaomi jelerősítő, ugyan is röviden így hívhatjuk, immáron a második generációs kiadás, kicsit komolyabb lett a dizájn, erősebb a jel, de az egyszerűsége maradt. A beüzemelés nem egy agyműtét, kis segítséggel bárki könnyedén meg tudja csinálni. Először is a csomagolás hátulján lévő QR kódot olvassuk be a telefonunkkal, ha nem Xiaomi készüléked van és/vagy nincs QR kód olvasóm akkor Androidosoknak a Play áruházból kell letölteni a Mi Home alkalmazást de ha az angol nem megy, magyarul is használhatod, ehhez a Magyar fórumra kell beregisztrálnod és onnan letölteni a magyar MiHome alkalmazást. Miután feltelepítettük, dugjuk be a jelerősítőt egy USB aljzatba, ez lehet USB fali töltő, elosztó, PC, laptop, stb. A MiHome alkalmazásról bővebben itt olvashatsz és a fórumon.

A jelerősítőt adjuk hozzá az eszközeinkhez a jobb felső + gomb megnyomása után a Hozzáadás menüvel. A következő oldalon lent ismát a + gomb Hozzáadás megnyomása után a listában keressük ki a Mi Wifi Repeater 2-őt, figyeljünk oda, ott van a listában az előző verzió is, azzal nem fog működni. A jelerősítőnkön villog a kis sárga led, ez jelzi a csatlakoztathatóságot, de ha követni szeretnénk pontosan a lépéseket, akkor a led alatti kis lyukban található mikrókapcsolóval reseteljük a kütyünket, mint azt az útmutatóban láthatjuk. Ha sikeres, akkor nyomjuk meg a Visszaállítás sikeres gombot és a Mi Home elkezdi keresni az erősítőt. Miután megtalálta, megkérdezi, hogy melyik routernek a beállításait töltse át a telefonunkról, válasszuk ki az épp aktuálist és nyomjunk a Következő gombra. (Ha ismeretlen vagy nem általunk használt routerhez akarjuk csatlakoztatni, ilyenkor lehetőségünk van a Wifi jelszó beírására) Ekkor a Mi Home elkezdi ha kell frissíteni az erősítő firmware-ét és a beállításokat átküldeni. Ha végzett, még megadhatjuk, hogy a lakásunk vagy munkahelyünk melyik helyiségében van elhelyezve, így követhetjük nyomon ha több is lenne belőle.

Ha végeztünk, máris megjelenik a Wifi listában mint az eredeti SSID, csak egy “plus” szóval a végén, innen tudjuk, hogy a jelerősítőnk. A ketyerén a sárga villogó led helyén folyamatosan égő kék fényt láthatunk, akkor minden rendben már használható. A folyamatt egy kis videón követhetjük, ha inkább vizuálisan jobban megérted.

A Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, így bárhova bedugható, ami ad áramot is, ha lehet USB elosztóban ne használjuk, csak stabil áramellátással. Az előzőhöz képest marad 2,4 GHz frekvencia, még nem támogatja a 5GHz-t, így a maximális elméleti árviteli sebesség 300 Mbps a dupla antennának köszönhetően a jelszint is jobb lett.

A Xiaomi Wifi jelerősítőt most kedvezményesen megvásárolhatod Gearbesten ezzel a kuponnal: 11nov624

Ide kattintva közvetlenül a termékre mehetsz hogy betehesd a kosaradba.

- Hirdetés -