Ilyen is kell, bocsi, de nem lehet elmenni egy jó ajánlat mellett. A Mi Note sorozat olyannyira el lett hanyagolva, hogy a 2017 szeptemberben kiadott 3-as még nem kapott új verziót. Eddig nem ehhez szoktunk hozz és még csak pletyka sincs ennek a sorozatnak a folytatásáról. Mit is érdemes tudni a Xiaomi Mi Note 3 telefonról?

Majdnem a legerősebb 6-os sorozatú Qualcomm processzor hajtja, nem túl vastag aksival. Ellenben van benne minden, mi szem-szájnak ingere. Dupla hátsó kamera, NFC, Infra, Sztereó hangszóró, 5.5″ FHD kijelző (GG4), előlapi ujjlenyomat olvasó, USB-C, Dupla Nano SIM, MIUI 10 Global Android 8.1, 6GB RAM, 128GB ROM és még sorolhatnám. NINCS NOTCH! 😆  és B20  🙁

Na de ami az árát illeti, jelenleg még ami kapható, az a Gearbesten 249.99$ ami kábé ~70.140 Ft. Ez még mindig sokkal jobb, mint az itthoni árak, ami olyan 85-től kezdődően a 4/64-es, a 6/128 meg 100e körül indulnak. Szóval megéri az öreg Note 3… Lehet később lesz rá még kedvezmény, hisz a a raktárat valahogy ki kell üríteni. Addig is figyeljétek az akciós katalógust és iratkozzatok fel, hátha jön valami frankó akció!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ