KezdőlapHírek Xiaomi Mi Mix 3 Global verzió (Gearvita) BIZONYÍTVA

[AKCIÓ] Xiaomi Mi Mix 3 Global verzió (Gearvita) BIZONYÍTVA

Xiaomi Mi Mix 3 Global verziót találtunk az egyik partnerünk oldalán. Utána kérdeztünk, hogy nem csak nyitották és pl. xiaomi.eu vagy valami gányolt webshopos rom kerül rá, a válasz pedig az volt, hogy nem, hivatalos MIUI 10 Global stabil rom van rajta.  😯 
Megint hamarabb kezdték értékesíteni egy várva várt telefont, csak elfelejtették bejelenteni? Vagy gyorsabb volt a webshop, mint a hivatalos bejelentés… és még akciós kupont is kaptunk rá! Ennek ellenére kétkedünk a valódiságában, amíg a Xiaomi ezt hivatalosan meg nem erősíti!!! A Gearvita megerősítette, igen, valódi Global verziót árulnak!
Kíváncsian várjuk az első visszajelzést, hogy a Global romban az AI gomb a Google Asszisztense állítható e be és a csúszka beállításokban milyen hangok lesznek, a gyáriak mellett.
 
Xiaomi Mi Mix 3 Global verzió
Akció kezdete: 2018.12.12
Akció vége: 2018.12.15
Eredeti ár: 659.99$
Akciós ár: 564.99$
Kupon: 128MIX3EUCYR
ÁFA és VÁM mentes szállítás: EU Priority line 10.05$
- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img