KezdőlapTermékekAkciók Xiaomi Mi Box S Global verzió (Gearvita)

[AKCIÓ] Xiaomi Mi Box S Global verzió (Gearvita)

A Mi Box S-ről már írtunk, mármint az eljöveteléről és be is futnak hamarosan az első készletek az ismertebb webáruházakba, hazánkba majd csak később ér el. De, ami késik az nem múlik! Mivel találtunk egy jó helyet, jó árral.

A Mi Box S tulajdon képpen a Mi Box 4 global változata. A belsőt tekintve nincs változás, 2GB memória mellé 8 GB háttértár párosul, ami elég karcsú, hacsak nem mindent külső meghajtóra pakolunk, mivel bővíteni csak úgy lehet, ha egy pendrive-ot vagy külső merevlemezt a rendszerben leformázunk. Így azt használhatjuk, mint telefonon is megszoktuk, média anyagaink tárolására. Viszont a távirányítón már a Google asszisztens gombja van a megszokott Xiao AI helyett és pluszban Netflix és egy Live gomb is felkerült.

Csatlakozás terén sincs változás, egy 3,5 Jack, HDMI, USB és tápegység foglal helyet a doboz hátulján. Az USB elosztható egy külön táppal ellátott elosztóval, hogy egér, billentyű, Pendrive vagy HDD használható legyen egyszerre. Az 5G Wifi-nek hála már a nagyobb formátumok stream-je sem fog pufferelni állandóan. És nem utolsó sorban a global rendszernek hála reméljük magyar nyelvet is tudni fogja a Patchwall, de ha csak angol, egye fene…

Ezeket mind majd élőben fogjuk tesztelni, ha végre megjön a kicsike. Mi már előrendeltük a Gearvita oldaláról, amihez kaptunk is egy kis kedvezményt kupon formájában. Eredeti ára 69.99$, ami még így is jobb néhány nagy nevű konkurenshez képest, de plusz 11$ kedvezménnyel nem hagyhattuk ki!

Az előrendelést itt adhatjátok le és fizetéskor válasszátok az “EU Priority line” szállítást, ami ha elindul Kínából, 7-12 munkanap alatt ér ide. Elméletileg… Fizetés előtt ezt a kupont használjátok a kedvezmény érvényesítéséhez: SMIBOX. Így összesen szállítással, kedvezménnyel együtt 68.83$, az az 19.460 Ft-ra jön ki. Karácsonyig még reméljük ideér mindenkinek!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img