- Hirdetés -
()

Az túlzás, hogy itt a jó idő, már rég itt van és hát annyira nem jó, mivel ma is 35 fok van országszerte, de még ebben a kánikulában is néha jól esik a mozgás. Szerencsére a Xiaomi elektromos rollerével annyit nem kell mozogni, mint a megszokott eszközökkel, mivel elektromos motorja akár 30 km távolságot is kibír (4 óra töltés), így csak néha kell rásegíteni. Akár 25 km/h sebességnél kicsit már kellemesebb az idő és még kisebb emelkedőket (10-15 fok) is simán legyűr.

https://www.youtube.com/watch?v=_8NM981QJwY

30 darab 18650-es LG akkumulátor szolgáltatja azt az energiát, amivel ilyen távot, ilyen sebességgel meg lehet tenni. A teljes töltöttséget 4 óra alatt éri el, élettartama, ha megfelelően karbantartjuk, akár 1-2 év is lehet, kis veszteséggel. Ezt a teljesítményt max 120kg terhelés mellett tudja biztosítani, de ez nem azt jelenti, hogy nehezebb ember nem használhatja, csak hát nem fog menni ilyen gyorsan és ilyen távot. Tárcsaféke 25 km/h-ról száraz úton 4 méter alatt állítja meg a járgányt, szóval csak okosan a száguldozással! :)

A TomTop-nál most nagyon jó áron kapható a fekete változat a szomszédos német raktárból, mind összesen 459.99$ (~126.760 Ft) ingyen szállítással, akár pár napon belül már száguldozhatsz vele!

Itt rendelheted meg a Xiaomi M365 elektromos rollert: https://bit.ly/2OhNHMU

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -