Van úgy, hogy a kézi akkumulátoros porszívó kevésnek bizonyul és a robotporszívónk sem gyürkőzik meg a feladattal, főleg ha az nem csak némi por, vagy egyéb száraz piszok, hanem nedves vagy éppenséggel folyadék. De beszélhetnénk a makacs állati szőrről is, ami a kárpitból ezekkel a megoldásokkal nem lehet kiimádkozni. Erre jó, a Deerma takarító gépe.

Xiaomi Deerma száraz/nedves takarítógép
Jellemzők:

 • Többfunkciós száraz / nedves / szívó / fújó
 • Lenyűgöző 18 kPa erős szívás
  1200 W teljesítményű motor 33000 r/perc sebességgel, hatékonyan tisztítja a ház sarkát
 • Több féle kefe:
  Integrált kettős felhasználású kefefej, a padló szívására vagy söprésére
 • 6 L felső poros vödör:
 • Könnyű, állítható alumínium rúd
  Az állítható rúd 540-820 cm-re bővíthető, korróziógátló és energiatakarékos, 5 m-es tápkábellel és 1,5 m-es tömlővel kombinálva, nagy területeket tisztítására
 • Intelligens jelző emlékeztető
  Amikor a vödörben lévő víz és szemét eltömíti a szűrőt, a jelző lila színűre vált, ami azt jelenti, hogy itt az ideje a vödör kiürítésének.
 • 4-rétegű szűrőrendszer
  Lyukacél acél háló + 150 mm HEPA szűrő + levegő bemeneti szűrés + levegő kimeneti szűrés
 • A lábbal irányítható

Leírás:

Márka: Xiaomi
Termék neve: Porszívó (nedves és száraz használatra)
Modell: TJ200
Névleges teljesítmény: 1200W
Névleges feszültség: 220V / 50Hz
Porvödör űrtartalma: 6 L (Ebből víz: 3,5 L)
Vízállóság: IPX4
Tápkábel hossza: 5m
Vákuumfok: 18 kPa
Súly: 5,07kg
Termékméret: 536 x 306 x 290 mm

A Deerma takarítógép extra szívó teljesítményével mindent IS felszippant magába, földről, kanapéról, vagy bárhonnan. Tökéletesen tisztára tudja takarítani a legkisebb zugokat is a macska, vagy kutyaszőrtől, de még a gyermek által szétszórt kaja maradványtól is. Teljesen mindegy, hogy mi az, keksz, bébiétel, vagy tej, ez a gép azt is játszi könnyedséggel eltünteti. Karbantartása és a tartály ürítése pofonegyszerű, kiegészítők hada áll rendelkezésre azonnal, hogy bármit ki tudjunk tisztítani. Remek társ lehet, ha valóban tisztának szereted az otthonodat és nem kell nyolc féle gép, hogy ezt meg is tartsd.

Ha megtetszett a Deerma száraz/nedves takarító gépe, akkor nincs más teendőd, mint ide kattintani és a TomTop webáruházból megrendelni 79.99 $ ~ 24.320 Ft áron, a szokásos ingyenes szállítással, minden tehertől mentesen, Német raktárból, pár nap alatt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ