web analytics
KezdőlapTermékekAkciók Xiaomi Deerma MINI USB ultrahangos párásító (TomTop)

[AKCIÓ] Xiaomi Deerma MINI USB ultrahangos párásító (TomTop)

A Xiaomi elég régóta foglalkozik az otthonunk levegőjének frissítésével és tisztításával. Több tisztító és párásító készüléke van már, saját és leány vállalatai műhelyéből. Ezek mind mind drágák, nehezek ellenben nagyon hatékonyak és csak nem rég kezdett kisebb, könnyebb és egyszerűbb párásító készülékeket is forgalomba hozni.

Ezt a két nagy teljesítményű párásítót már ismerjük, teszt is van az egyikről oldalainkon, a másikkal még nem kerültünk közelebbi kapcsolatba. Mindegyik illik a Mi Home okos otthon ökoszisztémába és automatizálva működnek.

Nem rég mutatkozott be a Viomi által gyártott kis aroma terápiás párásító is, kis hely igényű, alacsony fogyasztású, de még mindig kábelhez és konnektorhoz kötött. Ráadásul nem okos eszköz, csak a gombjaival lehet állítani a párásító időt. Háló szobába ideális.

Na de a Xiaomi-bak van egy kisebb, komfortosabb párásító eszköze, a Deerma által készítve. Kicsi és egyszerű, hely és energia takarékos. Nem beszélve, hogy USB-ről működik!

USB csatlakozás ma már szinte mindenhol van. Otthonunkban, a számítógépen, talán már a konnektorokban is, irodában, vonaton, kocsiban, stb. Ráadásul ha nem lenne, vihetünk magunkkal egy külső akkumulátort és arról üzemeltethetjük. 73 mm széles és 143 mm magas, így akár a táskánkba bárhova magunkkal vihetjük és élvezhetjük nem csak a párával dúsított levegő jótékony hatását, hanem illó aromával olyan illatúra varázsolhatjuk a helységet, ami számunkra kedves.

185 ml kapacitásával elegendő ideig képes nedvesen tartani a levegőt a környezetünkben. 25-30 ml/h párologtatási teljesítménnyel akár 7 órán keresztül is és eközben mindösszesen 2 wattot fogyaszt el óránként.

A Xiaomi Deerma MINI USB párásító ára sem vészes, sőt, meglepően alacsony, hisz mint tudjuk a Xiaomi elég kicsi árréssel dolgozik, persze erre rájön egy kis webshop haszon, de még így is csak 14.60$ keleten. De ezt most mi megfejeljük egy kuponnal, amit csak nektek ajánlunk fel, így már csak 13.86$ áron juthattok hozzá! Nem sok, de ez is valami… A felajánlást a TomTop webáruháztól kaptuk, a Xiaomi Deerma MINI USB párásítót itt éritek el és vásárláskor ezt a kupont adjátok meg, hogy a kedvezményt igénybe tudjátok venni: D11H23536

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek