KezdőlapTermékekAkciók Smartmi okos WC ülőke (TomTop)

[AKCIÓ] Smartmi okos WC ülőke (TomTop)

A XiaomiYoupin webáruházban annyi minden van már, hogy azt el sem tudjuk képzelni. Megannyi tech kütyü mellett megbújnak olyan kényelmi eszközök, amikre eddig nem is gondoltunk. Ilyen a Smartmi okos WC ülőke is, ami nem csak kényelmessé, de komfortosabbá teheti a kis és nagydolgokat.
Kényelmes, ergonomikus, intelligens és higiénikus. Bár nálunk nincs semmilyen múltja az altájéki mosásnak, inkább a WC papír felhalmozásban vagyunk jók, főleg járvány idején… Bár a bidé mint fogalom sokaknak rejtélyes lehet és talán annak aki ismeri, kicsit sznob lehet, de a világ más táján teljesen elfogadott, sőt sokkal elterjedtebb, mint a manuális tisztítás.

Ugye megvan az az érzés, mikor reggel felkelés után szükségleteink végzése előtt már fanyar képet vágunk a hideg ülőke miatt? Na! Ezt el lehet felejteni a Smartmi okos WC ülőkéjével! A Smartmi erről is gondoskodik, előre melegíti az ülőkét, amit 4 fokozatban állíthatsz be a te kényelmed érdekében.

Még mindig olyan dolgokról fogok írni, ami nekünk magyaroknak kicsit ciki, vagy nagyon furcsa lehet. Az ülőke a kényelmes meleg mellett képes mosásra és masszázsra is, nem beszélve a hölgyek higiéniájának fontosságáról. Hideg és meleg vizes masszázs és mosás, négy fokozatban állítható hőmérséklet és nyomással.

A víz tisztaságáról sem feledkeznek meg, az előszűrő mindent megszűr, kivéve a baktériumokat, arról pedig a beépített UV lámpák kezeskednek.

Mielőtt belevágnál, légy tisztában azzal, hogy egyáltalán érdemes e megvásárolnod. a fenti képek segítenek eldönteni, hogy egyáltalán passzol e a WC kagylódra, be tudod e szerelni. Ne felejtsd el, hogy víz is kell külön az ülőkének, így arról is neked kell gondoskodni!

Kezelőfelülete elsőre érthetetlen, mivel sajnos az ülőke nincs Kínán kívül forgalomba, így hama meg kell tanulnunk, mit jelent a ház+szék+mászóka kombó. De egy kis angol tudással a fenti kép alapján is vígan könnyedén elsajátíthatjuk a kezelését.

Ha megtetszett az árnyékszék kényelme, akkor nincs más teendőd, mint a gombra kattintani és a TomTop webáruházból megrendelni 153.23 € ~ 55.145 Ft áron, természetesen ingyen szállítással, német raktárból pár nap alatt!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek