Nem hallottál még a Redmi GO telefonról? A Redmi GO a Xiaomi csoport legeslegolcsóbb tagja. Ezen nincs mit csodálkozni, hisz amilyen paraméterekkel rendelkezik, nem is csoda!

Mire lehet elég ez a hardver? A Google szerint mindenre, mivel nem az általatok ismert AOSP vagy One fut a kicsikén, hanem az Android Oreo GO, ami még Android Lite-nak sem nevezhető. A lényege, hogy maga az operációs rendszer a lehető legkevesebb memória foglalása mellett tud egymás mellett futó alkalmazásokat is kezelni (multitasking), csak pl. a feladatkezelőben nincs kártya szerű előnézete az alkalmazásoknak, hanem az ikonjuk látszik. Az Android Go-ban előtelepített, kimondottan erre a rendszerre optimalizált Google alkalmazásokat találunk, mint pl. Gmail, Chrome, Play, stb. De van lehetőségünk az ismert alkalmazások Go verzióit beszerezni a Play áruházból.

Mindenre ki fogunk térni, egy későbbi cikkben és videóban, mivel a telefont megrendeltük a Gearvita webáruházból, csak most, csak nektek ajánlott kupon kóddal 99.99$ helyett a kék hátlappal rendelkező 65.99$, míg a fekete 71.99$. Az akciós árért ezt a kupon kódot másoljátok át a vásárlás vége fele a “Discount Coupon” mezőbe: GVRgoYR. IDE KATTINTVA PEDIG MEG IS TUDJÁTOK VÁSÁROLNI!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ