Mindig arra kell várni, hogy a Kínában bemutatott király cuccok eljussanak valamelyik webáruházba, ahonnan már mi is meg tudjuk rendelni. Szerencsére erre rájöttek a nemzetközi boltok és mindig hamar beszerzik amire épp fáj a fogunk. Vagy később, de pár kattintással a miénk lehet a hőn áhított ketyere.
A Haylou okosórája igaz nem Xiaomi gyártmány, de minőségének és tudásának hála bekerült a “nagy” Xiaomi webáruházba, a xiaomiyoupin.com oldalra. Mint tudjuk kemény követelményeknek kell megfelelni és csak a legjobbak kerülhetnek be. Ilyen a Haylou Solar LS05 Smart Watch globális verziója.

Specifikáció

Termék neve: Haylou Solar
Modell: Haylou LS05
Kijelző: 1,28 hüvelykes TFT képernyő
Felbontása: 240 x 240 pixel
BT verzió: 5.0
Érzékelő: Rendkívül alacsony dinamikus optikai pulzusmérő és gyorsulásmérő
Akkumulátor kapacitása: 340mAh
Kompatibilitás: Android 4.4 vagy újabb, iOS 8.0 vagy újabb
Az akkumulátor élettartama: 15 nap (aktív pulzusmérés mellett)
Víz- és porállóság: IP68
Üzemi hőmérséklet: -20 – 45 ℃
Adatok szinkronizálása: Haylou Fit App
Nyelv: kínai és angol
Sportmódok: Jogging, gyors séta, kerékpározás, hegymászás, fedett futás, spinning, jóga, gimnasztika, szabad edzés, kosárlabda, futball és csónakázás.
Óra mérete: 45,3 * 11,4 mm
Szíj: 22cm
Tömeg: 54 g

Noha az órát még fizikailag nem láttuk, nem teszteltük, az árához képest valami brutál tudással bír, ami talán a mai okosórák között nagyon kimagasló és kecsegtető. A Haylou Solar LS05 Smart Watch globális verzióját most 36.99 $ (~ 12.045 Ft) áron beszerezheted a TomTop webáruházból.


A másik termék jobban fűződik az anyacéghez, hisz a jól ismert Yeelight a gyártója. A Yeelight intelligens Bluetooth fali kapcsolója minden olyan fényforrást tud irányítani, amihez eleve van távirányító, vagy opcionálisan kapható, tehát Bluetooth kapcsolaton ketesztül lehet vezérelni.

Specifikáció

Bemeneti feszültség: 3,3v
Támogatott teljesítmény: 80w
BT verzió: 4.2
BT név: BLE Telink8267
Anyag: ABS és PC
Színe: fehér
Áramforrás: CR2032
BT irányító távolság: 10 méteren belül
Mérete: 86 x 86 x 25 mm
A cikk tömege: 70g

A Yeelight kapcsolója nagyon könnyű, így nem igényel fúrást, csak egy jó minőségű kétoldalas ragasztót, amivel rögzíthetjük bármilyen felületen. Működése végtelenül egyszerű, egyszeri nyomásra ki/bekapcsolja a lámpát, dupla nyomásra vált nappali és éjszakai módok között, tekerésre a fényerőt állítja, benyomott tekerésre pedig ha a fényforrás támogatja, akkor a fény színét is állathatjuk. 10 méteren belül működik, mint minden BT eszköz és csak egy CR2032 elem működteti. 50.000 kattintást is kibír, ami egy átlag háztartásban 4,5 év élettartam. Az okos kapcsolót, most 13.99$ (~ 4.555 Ft) áron beszerezheted a TomTop webáruházból, ráadásul Német raktárból, így pár nap alatt már nálad is lehet!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ