Sok esetben azért nem vásárlunk Kínából, mert messze van és néha 4-5 hetet is várnunk kell, mire ideért a hőn áhított ketyerénk! Na de van erre is megoldás, ezek a keleti cégek rájöttek, hogy az európai vásárlók előszeretettel vásárolnak inkább az öreg kontinensről, még ha kicsit drágább is a termék ára. A TomTop is régóta kínál EU raktárból rengeteg terméket és most kettőt is találtam, ami érdekelhet benneteket.

Xiaomi Mijia Deerma Sweeper Water Spray Mop

A MiJia által gyártott mop a személyes kedvencem, mivel már egy éve szolgál nálam a háztartásban, aminek nagyon örülök, mert jócskán megkönnyítette a felmosást.
Ezelőtt a szokásos veder+tekerős mop kombót használtam, azt mindenki ismeri, rengetek nyűg van vele és víz megy el, mire felnyaljuk vele a lakást.

3.5 dl tartálya nem tűnik valami soknak, de eddig egy 64 m² alapterületű lakás felmosására is bőven elég volt. Egy kupak felmosószer bőven elegendő, hogy tiszta, bacimentes és illatos legyen a padlónk.

A felmosó fejében található spray akár 1 méterre is megnedvesíti a feltörendő felületet a mop előtt. Ha nem lenne elég nedves, csak nyugodtan húzzuk meg a kart még egyszer és mehet a sikálás.

A mop rendkívül jó nedvszívó képességű, három rétegének köszönhetően könnyen magába szívja és megtartja a koszt, olajat és minden szennyeződést.

A MiJia Mop most nagyon jó áron, 21.99 $-ért (~7.110 Ft) a tiéd lehet, ingyen szállítással, 3-5 munkanap alatt! Csak kattints ide, és máris megveheted!

Yeelight YLDL01YL meteorit függő lámpa

A Yeelight mindenkinek ismerős márka, hisz a Xiaomi okosotthonába rengetek terméket integráltak, fényforrások hadát állíthatjuk hadrendbe, hogy lakásunk fényben ússzon.

Az RGB ledeknek köszönhetően, szinte bármilyen színben pompázhat a konyhánk, nappalink, ebédlőnk, vagy bármilyen helységünk.

A plafonra felszerelve hihetetlen könnyen állíthatjuk be a lámpatest magasságát és helyzetét.

A lámpát a szokásos módon, a Xiaomi Home appal lehet irányítani, telefonon lehet beállítani a fényerejét, színét, hozzá lehet rendelni más kapcsolóhoz, lehet időzíteni, sorba kötni más fényforrásokkal, automatizálni, stb. A hangvezérlés csak Kínában működik, kínai MIUI XiaoAI szolgáltatással.

Ha felkeltette sz érdeklődésed és egy szép, okos lámpát szeretnél az otthonodba, akkor ide kattintva máris viheted pontosan 80 $-ért (~25.870 Ft)! Értéke és mérete miatt itt nem játszik az ingyen szállítás, de nem kérnek érte sokat, csak 5.55 $ (~1.795 Ft) az ára, így összesen 85.55 $ (~27.665 Ft) a fizetendő a kaszánál.

Ha netán más cuccot is nézegetnél a TomTop webáruházban, akkor ide kattintva máris szétnézhetsz és még az 5% kupont is felhasználhatod: TT5OFF

Plusz még egy kis akció a végére, még tart az anyák napi akció, amiben akár 83% kedvezményre is szert tehetsz KATT KATT KATT