Nagyon sok mindent fel lehet most sorolni, egyre több autós kiegészítővel rendelkezik a Xiaomi, de most csak kettőt emelnénk ki, ami tényleg hasznos lehet. A főszereplő egy gyorstöltő és egy hordozható autós porszívó.

Xiaomi vezeték nélküli autós gyorstöltője

Xiaomi gyorstöltő autóba

Az első és újabb ilyen kiegészítő, az új vezeték nélküli töltő és telefontartó. Ezt a Xiaomi Mi 9-cel együtt mutatták be. A töltő automatikusan kinyílik és zárul, ha rátesszük, vagy épp levesszük a telefonunkat, ami lehet bármilyen márka, ha támogatja a vezet nélküli töltést.

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. március 17., vasárnap

Nem csak egy fantasztikus és automata telefon tartó, hanem vezeték nélküli töltő is, ami képes akár 20W töltési energiát leadni.

autóba való gyorstöltő a XiaomitólXiaomi gyorstöltő autóba

A tartót a szellőző rácsra lehet rögzíteni, de nem a megszokott ráfeszítéssel, hanem a csúszásmentes gumi fogakat erős rugók rögzítik a lamellán. Így elbírja a nehezebb telefonokat is. A befogó karok maximum 81,5 mm szélességre nyitható, eredetileg az Mi 9-re tervezték, de még az iPhone XS Max is belefér, szóval az Apple rajongók is kapnak végre egy fantasztikus töltőt. A karokat elektromotor mozgatja és a rejtett infra jeladó indítja be, ha közelítünk a telefonnal, vagy le akarjuk venni a telefont róla. A gyors töltés miatt fellépő hőmérsékletet, jól vezető 2,5D üveggel oldották meg. A töltéséhez viszont elengedhetetlen egy szivargyújtó töltő, mivel azt nem csomagolnak mellé, csak egy USB Type-C kábelt. Egy teljesen lemerült Mi 9 telefont fél óra alatt 45%-ra és 90 perc alatt teljesen feltölti.

Jelenleg a töltő ár a Gearvita webáruházban 58.99$, amit most lecsökkenthetünk 37.99$-ra, egy kuponnal. A vásárláskor használjátok ezt a kupont az akciós árhoz: XMCCoo

Xiaomi Cleanfly FVQ hordozható autós porszívó

Xiaomi autós porszívó

Egy kicsi és különleges autós porszívó nagyon hasznos lehet, ha csak kisebb morzsákat, piszkot kell eltávolítani a kocsi padlójáról, a gyerekek által szétszórt morzsát.

Xiaomi autós porszívóXiaomi hordozható porszívó

Alacsony, 65 db zajszintjével és 5 KPa szívóerejével remek takarító eszköz. Nem csak autóba való, szinte bárhol használhatjuk, ha 13 perc üzemidejébe belefér a művelet, mivel csak két 2.000 mAh kapacitású, párhuzamos akkumulátor biztosítja az energiát. Ezt a mellékelt 2A-es töltővel 1,5 óra alatt lehet teljesen feltölteni.

Xiaomi porszívó autóbaXiaomi hordozható porszívó

De ha tölteni kell, sajnos csak szivargyújtó töltőt kapunk hozzá, így csak az autóban tudjuk tölteni útközben. A Porszívóhoz kapunk még egy két funkciós kiegészítőt, aminek egyik vége vékony csőrben, míg a másik vége kefében végződik. A takarítást a beépített led lámpa segíti, hogy minden kis zugban észrevegyük a piszkot. Az átszívott levegőből HEPA szűrő szűri ki a nem kívánt részecskéket.

A hordozható porszívó ára a Gearvita webáruházban jelenleg 49.99$, de ehhez is kaptunk egy kupont, amivel lecsökkenthetjük az árát 31.99$-ra. A vásárláskor használjuk ezt a kupont: GVmiFVQC