A Xiaomi porszívóinak cikkeivel lassan Dunát lehetne rekeszteni, de az árazásukkal nem mindenki van kibékülve. A mostani akcióban a Xiaomi Mi Robot Vacuum-MOP Pro porszívót emelnénk ki, ha a te lakásodban több a feltörölni való, mint a porszívózni, akkor ez a te cuccod!
A porszívó tulajdonságairól, ha nem haragudtok, nem írnék most ódákat, azt már megtettük számos írásunkban és tesztjeinkben. De az árára viszont igen csak felhívnám a figyelmet! A Xiaomi Mi Robot Vaccum Mop Pro a TomTop webáruházból most csak 322.57 $ ~ 105.030 Ft áron megrendelheted, ráadásul német raktárból INGYEN szállítással, 3-5 munkanap alatt! Így sem vám, sem ÁFA, sem más teher nem jön az árra!

Ha a porszívót elküldted dolgozni helyetted, vásárolni már neked kell elmenni, arra még nincs gépe a Xiaomi-nak. De hogy ez is kényelmes legyen, pattanj fel a Xiaomi MiJia elektromos rollerre és suhanj ahova csak szeretnéd, kényelmesen és környezetkímélően!

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro képes akár 25 km/h sebességgel repíteni a célpontig, és akár 45 km-t is meg tudsz vele tenni egy töltéssel. 8,5″ tömlő nélküli kereke felfogja a kisebb úthibákat és a macskakő rázását némileg tompítja, így az utazás élményét nagyban javítja. Kijelzőjén minden adat megtalálható ami fontos, de Bluetooth-on tud csatlakozni Android és iOS telefonoddal, hogy mindent megtudj róla. A rollert, mint a porszívót, német raktárból tudod megrendelni a TomTop webáruházban, 519.99$ (~ 169.310 Ft) áron, amit INGYEN szállítással, 3-5 munkanap alatt meg is kaphatsz!