A Huami az Amazfit családdal nagyon eltalálta szinte az összes célcsoportot, bár komoly sportolók még most sem a kínai márkát választják, de ár/érték arányuk miatt inkább a hobbi mozgást preferálók nagyon kedvelt márkája.

Amazfit Verge vs Verge Lite
Az Amazfit Verge órához nagyon hasonló, de nem csak árában Lite, hanem tudásában is. Méretben és kinézetben szinte semmi különbség nincs, az egyetlen nyomógomb lett ugyan olyan színű, mint a váz, vagy szíj. A kijelző mérete és felbontása sem változott, Corning Gorilla Glass 3 védi ugyan úgy. A különbség a belsőben van. Először is nincs belső tárhelye, szóval nem tudunk sport mellett zenét hallgatni róla. Kevesebb a szenzor, hat helyett csak három, PPG szívfrekvenciás érzékelő, többtengelyes gyorsulásérzékelő, környezeti fényérzékelő. Nincs mikrofon és hangszóró, Wifi sem, ellenben a Bluetooth 5.0-ra fejlődött. Minden más maradt, 390 mAh akkumulátor, IP68 víz és porállóság, GPS + Glonass, stb.

A szoftverben is gyengébb a Lite, 12 sport tevékenység helyett csak 7-et tud, Kültéri futás, Futópad, Gyaloglás, Kültéri kerékpározás, Beltéri kerékpározás, Elliptikus tréner, Súlyzózás. A telefonálás sem lehetséges vele, mint a sima Verge órával, de hívást fogadhatunk, vagy elutasíthatunk. Értesítések és üzenetek olvashatóak, számlapok cserélhetőek, zene vezérelhető, ébreszt, stb. Ezzel az üzemidő drasztikusan megnőtt, az átlagos 5 napról 20 napra bővült.

Huami Amazfit Verge Lite Bluetooth 5.0 Smartwatch Global Version

  • Eredeti ár: 87.99$
  • Akciós ár: 78.99$
  • Szállítás: 7.58$
  • Kupon: AL01VERGE
  • Összesen: 86.57$ (~25.015 Ft)
  • Vásárlás