KezdőlapTermékekAkciók Dupla 11 - 11.11 - Tizenegy tizenegy (Gearvita)

[AKCIÓ] Dupla 11 – 11.11 – Tizenegy tizenegy (Gearvita)

Jön a karácsony, egyre több akcióval fogunk találkozni és hát persze minden üzlet próbálja a vásárlókat a saját boltjukba hajtani. A Black Friday, az az Fekete péntek elég népszerű lett hazánkban is, de ezen kívül, vagy előtte kialakult egy nagyobb On-line vásárlási őrület, a Dupla 11. November 11-én minden évben a webáruházak az egész éves, folyamatos akción kívül még jobb ajánlattal kedveskednek nekünk.

Általában már mától, november 1-től indulnak az akciók és 11-ig folyamatosan, minden nap valami újabbal állnak elő. A Gearvita is, mint minden keleti webáruház nagyon sok remek ajánlattal kedveskedik, igaz nem olyan ismert mint a GB vagy Ali, stb., de annyira megbízható és árakban sem különbözik, néha olcsóbb. A Gearvita 11.11 promóciós oldalát itt találjátok meg, de ebből kiemelném az új Xiaomi Mi Box s Global tévé okosítót, ami az új generációs, magyarul is tudó eszköz lesz. Hamarosan egy nagy teszttel fogunk jelentkezni…

 

Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img