- Hirdetés -
()

Természetesen a legnagyobb és egyben néha a legidegesítőbb kínai webshop sem maradhat ki a dupla 11 akcióból. Kupon áradat és megannyi FB csoport épít folyamatosan erre az egy oldalra, néha már sok is. :) Na de nem mehetünk el mellette, mert a legösszetettebb és legeredményesebb akciósorozata a Gearbestnek van.

Mától kezdődően folyamatosan minden nap új és új termékek lesznek elérhetőek jobb áron, mint eddig. Természetesen Xiaomi érdekel a leginkább minket, de nem elvetendő azért szétnézni a többi között sem. November 5-től 10-ig előrendeléseket vesznek fel, persze nem ingyen, de ha november 10 után fizeted ki, akkor a letéted több mint duplája lesz és így kevesebbet kell fizetned. Egy példa:

Xiaomi Redmi 6 4/64 Global – Eredeti ára 145.99$, letét értéke 10$, november 10 után kifizetendő ár 119.99$. A letét értéke 26$ lesz és az így lejön a vételárból.

Elég érdekes kezdet… na de menjünk tovább. Jön a kupon eső! A kupon eső oldalon minden nap háromszor lehet játszani a megadott időpontban kuponokért és tárgynyereményekért. Az oldal idővonalán láthatod a magyar idő szerinti játék kezdetét és végét. 10 perced van minden játékra, állíts be időzítőt, mert ki tudja, akár egy Mi8, Redmi Note 6 Pro, Mi A2, vagy Mi Pad 4 is ütheti a markodat!

Aztán ott van minden nap egy kivételes akció, ami korlátozott darabszámmal csökkentett áron lehet hozzájutni áhított Xiaomi kütyühöz. Pl.: ma az Xiaomi Mi A2 57.775 Ft áron megvásárolható vagy a Xiaomi BT füles 2.830 Ft. Érdemes ide is minden nap benézni!

Itt még nincs vége! Jönnek a szerencse csomagok. A csomag nevében benne van, hogy mi lesz a csomagban, ami mellé kapunk még meglepetéseket. Pl.: Lucky Bag with Eyecare Smart Lamp, ebben kapunk egy Xiaomi Philips Eyecare okos lámpát és még hozzá pár kapcsolódó apróságot. Ezért mindösszesen 45.99$-t kell fizetni, ami már eleve jó ár a lámpáért, csak még mellé jönnek a meglepetések. 0.99$-tól 89.99$-ig válogathatunk a meglepetésekből.

Válassz 3-at és fizess 9.99$-t. Na itt sok apró ketyere, kütyü, izé kapott helyet, mind 3-15$ közötti áron, de ha ebből választasz ki hármat, a végösszeg csak 9.99$lesz. Xiaomi szinte nincs benne, de azért pár apróságot itt is megcsíphetünk, ami éppen kell.

November 11, 12 lesz még érdemes visszanézni, mivel napi Villám akciók lesznek korlátozott darabszámmal és hát ilyenkor szoktak lenni a legnagyobb leárazások. Csak hát óriási szerencse is kell, mint tudjuk.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -