Hamarosan hazánkban is kapható lesz a nemzetközi, az az a Global verziós Mi Home Kit. De erről bővebben majd szerdán! Addig is elkezdünk foglalkozni a kínai termékekkel, mivel még mindig a legnagyobb számban elérhető az eszközök listája.

Az Aqara nem mindenkinek lehet ismerős felénk, sőt inkább csak a Xaiomi okos otthon használók ismerhetik, hisz a teljes ökoszisztémát 3 gyártó teszi ki:

  • Aqara
  • MiJia
  • Xiaomi

Ebben a sorrendben történik a gyártás, mint tudjuk a Xiaomi-nak nagyon kevés saját terméke van, szinte mindent más gyárt neki. Így van ez az okos otthonnal is, az Aqara gyártja az alapeszközöket a MiJia-nak és Xiaomi-nak. De érdekes módon mindenkinek van saját. Jelenleg minden elérhető eszköz vagy kínai, vagy angol. A magyar fórumon van egy kezdeményezés, amivel magyar nyelvet varázsolhatunk alkalmazásainknak, amit majd egy videó sorozatban láthattok.

Szerdán mutatjuk be a Global verziót, addig is mindenkinek, akinek a kínai van, válogasson kedvére, talán lassan elkülönítve lesznek majd az EU-n használható eszközök, hogy az EU alap csomaggal tudjuk használni. Kellemes keresgélés és vásárlást kívánok minden okos otthon építőnek!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ