KezdőlapTermékekAkciók Aqara Ajtó Ablak érzékelő - Gearbest

[AKCIÓ] Aqara Ajtó Ablak érzékelő – Gearbest

Az előzőekben bemutatott Aqara hálószoba csomagból még pár apróság hiányzik, mint például az ajtó és ablak érzékelő. Ismertető és Gearbest link!

Az Aqara nyílászáró érzékelője csak külsőleg különbözik a Xiaomi vagy a MiJia megoldásától, működésben ugyan az. Az érzékelő páros felhasználási területe szerteágazó, minden ajtó, ablak, szekrény, stb. megfigyelésére alkalmas, amire fel tudjuk ragasztani a hátoldalukon lévő öntapadó felülettel. A szenzort a megszokott Mi Home alkalmazással kínai régión használható, de persze a saját Aqara Home is kiválóan alkalmas, ha nincs más márkájú okos otthon eszközünk.

Aqara érzékelőAqara ajtó/ablak szenzor

Az érzékelő az alkalmazáson keresztül jelzi, ha kinyitják, becsukják, vagy nyitva hagyják. Ezért érdemes olyan helyen üzembe helyezni, miről szeretnénk tudni ezeket az infókat. Lehet ez bejárati ajtó, hátsó ajtó, ablakok, szekrények, ékszer doboz, stb. Csendes riasztáshoz is alkalmas, vagy épp hangos jelzőnek egy üzlet ajtajába. Az érzékelő nem csak az állapotának jelentésére használható, eseményt is köthetünk hozzá. Erre jó példa a saját lakásban elhelyezett bejárati ajtó érzékelője, ami nem csak jelzi, ha kinyílt, a bejárati folyosó lámpáját is bekapcsolja sötétedés és pirkadat között. Így ha teli kézzel jössz haza a bevásárlásból, a kapcsolóval sem kell bajlódni.

ajtó/ablak szenzorAqara ajtó/ablak érzékelő

Gearbest link

Az Aqara Ajtó Ablak érzékelőt most nagyon kedvező áron szerezheted be a Gearbest webáruházból, 7.99$ áron (~2.260 Ft) egy kedvezményes kuponnak köszönhetően. Használjátok ezt a kupont a vásárláshoz: GBDEALS10

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek