Ez az a fitnesz kiegészítő, ami még nem járt nálunk. Az előző, sima Cor körbeszaglásztuk rendesen, de a Cor 2 még várat magára. De azért a Gearvita egy remek kedvezménnyel keresett fel, hogy jó áron kínálja a magyar rajongóknak az Amazfti Cor 2 fitnesz karkötőt.

Az Core 2 az elődhöz képest küllemben kis változáson ment keresztül, határozottabb és csinosabb lett, de méreteiben teljesen megegyeznek. A központi egység rozsdamentes acél külsejét lecserélték polikarbonátra, de súlyából így sem vesztett, még mindig 32 g. Vízállóság maradt 5 ATM, viszont az akkumulátor kapacitása 170-ről 160 mAh-ra csökkent, ami nem jelenti azt, hogy az üzemidő is. Az pedig az átlagos 12 napról, 20 napra növekedett. A képernyő is maradt színes LCD, 1,23″ átmérővel.

A karkötő szíja maradt a bevált szilikon, de az elődhöz képest a rögzítés már egy karórára emlékeztet, nem bepattintós. Az újdonság a Cor 2-ben az NFC és az ahhoz köthető funkciók, szolgáltatások. Amik persze hazánkban nem használható, mivel nincs egy bank sem itthon, ami támogatná.

Szoftverben és érzékelőkben megegyezik, mérai a lépést, távolságot, elégetett kalóriát, alvás és pulzusszámot. A karkötőről lehet indítani tevékenységet is és fogadja a telefon minden értesítését.

Az ára kicsit borsosabb lett, jelenleg a Gearvita oldalán az Amazfit Cor 2 69.99$-ba kerül, majdnem 20$-ral több mint az sima Cor. De most, egy csak nekünk szánt kupon kóddal, ezt lecsökkentetjük 46.99$-re!!! A vásárlás vége fele ezt a kupont írjátok be: GVCor2Global

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ