Eddig én is úgy gondoltam, hogy a vezetékes fülhallgatókat, vagy headseteket, sosem váltják ki a vezeték nélküli Bluetooth testvérei. De mióta kipróbáltam a legújabb Xiaomi eszközöket, erősen gondolkodok, hogy soha többet nem fogok a kábelekkel bajlódni. Mivel az év elején külön vált Redmi is piacra dobta a megoldását, azt is ki fogom próbálni, amint megérkezik, mivel ismét marha jó akciót kaptunk rá és a többi fülesre.

Xiaomi LYEJ05LM Mini In-ear Bluetooth Earphone Single Earbud Global Verzió

Kezdjük a legkisebb, monó verzióval. Ezt már sikeresen bemutattam, használtam is egy ideig. Egyszerű és olcsó, kiváló megoldás olyanoknak, akik sokat vezetnek, vagy nincs több kezük, hogy a hívásokat fogadják. Nagyon könnyű és jól illeszkedik a fülkagylóba, ezen felül cserélhető szilikon harangoknak köszönhetően a sokunk füljáratába is kiválóan elhelyezhető. 1 óra töltéssel maximum 3 óra beszélgetésre elegendő energiát tud tárolni.

Xiaomi AirDots Bluetooth Headset Kínai verzió

A következő lépcsőfok az előző sztereó verziója, kicsit tovább gondolva. Míg a monó verziót USB-ről lehet tölteni, addig az Airdots a tokjába épített akkumulátorral lehet feltölteni, akár 6 alkalommal, így ha csak napi 1-2 órát hallgatunk zenét, akkor elég hetente tölteni. A fülhallgatók nem csak egyszerre, külön-külön is használhatóak. Hang minősége sokat javult, köszönve a 7.2 mm, dinamikus hangszóróknak, méretéből és súlyából adódóan szinte észrevétlenül simul fülünkbe.

Xiaomi Mi Airdots Pro TWS Bluetooth Wireless Earphones Kínai verzió

És akkor jöjjön a legjobb BT füles a Xiaomi kínálatában! Sokak által csak az Apple AirPods klónjának titulálják, amit szerintem nem tagadnak a kínaiak, hisz a cég mindig is az alma nagy vetélytársának állítja be magát. Szóval a cél, jobbat és olcsóbban kínálni a rajongóknak, sőt a konkurens telefon használóknak. A Pro verzió pont most van teszt alatt nálam, és el kell mondanom, hogy valami fantasztikus. Kényelmesebb, mint az sima Airdots és a hangja is kifinomultabb. A 7 mm-es neodímium-bór mágneses + titánnal bevont membrán dinamikus gyűrűs hangszóró egysége valami parádés hangminőséget produkál, igazán mély basszus, közép és magas hangok tisztasága simán hozza a vezetékes, felső kategóriás minőséget. 10 óra üzemidejével best buy! A dokkoló igaz egy kicsit nagyobb és nehezebb lett, mivel a szárába került az elektronika és az akkumulátor és a beépített aksi is nagyobb lett.

Redmi AirDots TWS Bluetooth 5.0 Earphones

Nah hát végre elérkeztünk a legújabb, Redmi által kiadott Xiaomi Airdots BT5.0 fülhallgató párhoz. Véleményt sajnos még nem tudok róla mondani, mivel úton van felém, ha megérkezik biztos lesz róla egy külön cikk. De a leírás alapján nem sokkal kevesebbet nyújt, mint a Xiaomi testvére, tulajdon képpen annak fekete változata Redmi néven, csak kicsit olcsóbban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ