A Xiaomi gamer almárája a Black Shark nagy hangsúlyt fektetett a minél erősebb hardverre, a minél nagyobb akksira és a minél jobb hűtési technológiára, annak érdekében, hogy minél hosszabb és kiválóbb játékélményt nyújthassanak az eszközök a felhasználók számára. Ennek ellenére nyílván, ahogyan minden akkumulátorral rendelkező eszköz lemerül, így ezalól a Black Shark készülékek sem kivételek. A Black Shark bemutatta legújabb termékét, egy 10000 mAh-s powerbanket.

Kinézet

A külső akkumulátor igen látványos dizájnnal érkezett. A formatervet a Black Shark eszközöktől már megszokott robosztus dizájl jellemzi. A ház anyaga fém és gumi, előbbi rendelkezik egy ezüstös bevonattal. Az eszköz közepén egy zöld LED jelzi a powerbank töltöttségi állapotát, feljebb egy másik, szintén zöld led jelzi, ha a külső akkumulátor töltöttsége elérte a maximumot.

Technológia

A powerbank legjelentősebb funkciója az akár 18W-os töltésre is képes, ha a tölteni kívánt eszköz ezt támogatja. A gyorstöltés egyébként mindkét irányba működik, tehát egy megfelelő töltőfejjel a powerbank is tölthető 18W-tal, ami igen gyors feltöltést tesz lehetővé.
Az eszköz 2 sima USB-A és egy USB C porttal rendelkezik, ezutóbbin lehet feltölteni, ha lemerül, de ugyanúgy lehet eszköz töltésére is használni ezt a portot is.
A vállalat ígérete szerint egy Black Shark 2 Pro fél óra alatt 47%-ra tölthető a külső akksi segítségével. Az eszköz rendelkezik továbbá különböző biztonsági funkciókkal túlmelegedés, vagy rövidzárlat ellen, illetve egy külön gombbal a töltés lassítására arra az esetre, ha például a Black Shark Gamepad-ot, vagy egy okosórát töltenénk.

Ár

A Black Shark powerbank kínában 119 yuan-ért, vagyis nagyjából 5 ezer forintért kapható a Black Shark hivatalos oldalán, illetve a Mi.com-on.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ