KezdőlapHírekA zenélő vezeték nélküli töltő - Xiaomi Wireless Charging Bluetooth Speaker

A zenélő vezeték nélküli töltő – Xiaomi Wireless Charging Bluetooth Speaker

A Xiaomitól sosem állt távol az érdekes, multifunkcionális termékek kategóriája. Rengeteg olyan, néha szokatlan megoldással álltak már elő, mely kifejezetten hasznos, vagy épp teljesen felesleges – de ez ízlés kérdése, így maradjunk annál a megfogalmazásnál, hogy megosztó.

A múlt héten bemutatott Mi 10 leleplezésén előrukkoltak egy elsőre furcsának tűnő ketyerével, melynek neve Xiaomi Wireless Charging Bluetooth Speaker, és nevéből adódóan ez egy vezeték nélküli töltő, na de nem ám akármilyen, muzsikál!

Mit érdemes tudni róla?

30W-os vezeték nélküli töltésre képes, mely biza gyorsan tölti az ezt támogató eszközöket, melyek ha a Qi szabványnak megfelelnek, akadály nélkül tölthetőek egy-két melódia felcsendülése közben.

A tervezők az audiovizuális tartalmat jobban preferálókra is gondoltak, ugyanis töltéskor akár videó megtekintésére is van lehetőség.

És ha már említésre került a hangszóró funkció, a benne található egység 5 W-os, Bluetooth 5.0-ás kapcsolaton csatlakozik eszközünkhöz, mely nagyjából 10 méteres hatótávot jelent gyakorlatban.

Igen, ez azt jelenti, hogy természetesen töltés nélkül is szólhat a zene, és zene nélkül is tölthető a ráhelyezett készülék.

Az ígéretek szerint egész jó hangzása lesz, ezt persze látatlanban nehéz megítélni. A két 5 wattos hangszóró hangosnak biztosan elég hangos – erre a célra legalábbis. Zajszűrős mikrofonnal rendelkezik, mely valljuk be, sosem árt, ha esetleg telefonálnánk is vele.

Érdekesség, hogy kijelzős okos hangszóróvá alakíthatjuk vele telefonunkat, persze ha a XiaoAi-t használnánk, meg kell tanulnunk megfejteni a kisszék-karácsonyfa-pixelhibás kávéscsésze-csirkeláb kombinációkat, de révén, hogy van beépített mikrofon az egységben, és ehhez valószínűleg a Google Assistant is hozzáfér, angolul is használhatjuk – de ez csak feltételezés.

Összességében

Nos, az ára nagyjából 11.080 ropogós forint, persze csak közelítőleg, melyért cserébe megkapjuk mindazt, amit lehetséges. Személy szerint hiányolom az RGB-t, és a WiFi-t, no meg persze elfért volna még ott néhány szenzor is. Ezt a mondatot tessék fenntartásokkal kezelni. Annak abszolút megérős, akinek támogatott okostelefon van a birtokában, és nem veti meg a dallamokat sem.

Ti mit gondoltok erről a termékről? Várjuk véleményeteket itt, vagy a Facebook bejegyzés alatti komment szekcióban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek