web analytics
KezdőlapHírekA Xiaomi Smart Band 7 rejtélyes funkciók

A Xiaomi Smart Band 7 rejtélyes funkciók

Amint megjelent a Xiaomi Smart Band 7 és megvásárolható lett, már ki is adták a második stabil firmware frissítést. Mint azt megszokhattátok, a Mi Band sorozat felületét előszeretettel fordítom le nektek, hogy magyarul “beszéljen” hozzátok. Az új firmware-be is belenéztem, mi mindent tartalmaz és érdekes dolgokra bukkantam, rejtélyes funkciókra.

Amit régebben feltártak a béta firmware-ből, azon kívül tartogat még meglepetéseket. Olyan ikonok is előkerültek, amiről eddig még nem volt szó és talán olyan funkciók, amikről vagy eddig hallgattak, vagy a Pro-ban lesz benne.

 

A karkötő menüjében találtam pár olyan ikont, ami eddig nem szerepelt egyikben sem. Vagyis egy kivételével, ami a globális változatra utal, az Amazon Alexa támogatás. De a többi még előttem is rejtély volt, de szerencsére elég árulkodó a neve és maga az ikon.

Amazon Alexa támogatás
Barométer, magasságmérő
Vérnyomás mérés
Nap és hold állása
Hőmérséklet
Hangjegyzet
Testhőmérséklet
Súly
Fogmosás
Számológép
Színfelismerés
Csillagjegy
Gyakorlatok
Repülőgépmód
Ünnepek
PPT Vezérlő
Terhesség asszisztens
Segélyhívás
Spotify vezérlés
Pasziánsz? (még nem tiszta)
Tárhely

 

Ebből soknak nem kell magyarázat, bár olyan funkciók is vannak benne, amiről soha nem volt szó. Mint a vérnyomás mérés, környezeti hőmérő, test hőmérő, stb. De a legérdekesebb az a PPT Vezérlő, amit szégyenlem, de még én sem tudtam mi az. Nos ez a funkció arra lesz jó, hogy hozzákapcsolódhatunk a számítógépünkhöz Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ha ez megvan, akkor előhívhatunk egyes programokat, funkciókat a karkötőn lévő ikon megnyomásával. Ilyen pl.: Számológép, Tárhely, Pasziánsz (vagy más játék), Színfelismerés (ami Paint is lehet), Zenevezérlés, Prezentáció vagy egyéb más kézmozdulatra reagálás.

Sok érdekes és hasznos funkciók ezek és még elképzelésem sincs, hogy lesznek ezek a rejtélyes funkciók benne a Xiaomi karkötőkben. De ezek mind benne lennének a Pro változatban, akkor az nagyon “bestbuy” lesz!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img