- Hirdetés -
()

A Xiaomi, a kínai gyártó óriás, valóban sok gondot fordít készülékei fejlesztésére, ez az egyik oka annak, hogy a rajongóinak tábora tovább nő. Két nappal ezelőtt a cég kiadott egy új stabil frissítést a Xiaomi Mi MIX 3 tulajdonosainak számára, amely többek között már javította a csúszka beállításait. Tegnap a Xiaomi Mi 8 Explorer változatának kezdte meg az Android 9 Pie béta frissítését. Tegnap, ismét egy béta frissítés jelent meg a -legolcsóbb Snapdragon 845 okostelefon – Xiaomi Pocophone F1 készülékre.

A MIUI 10 8.12.4 frissítés már elérhető azok számára, akik részt vesznek a béta tesztprogramban, melynek van néhány nagyon érdekes funkciója. Ezzel a frissítésel a Xiaomi Pocophone F1 mostantól támogatja a 960képkocka/mp szuperlassított videó felvétel, valamint a 120képkocka/mp és a 240képkocka/mp videórögzítési módot. Akik a cég által korábban megígért 4K @ 60képkocka/mp videófelvételi módot várják, azoknak sajnos még türelmesnek kell lenniük, mivel ezzel a frissítéssel még nem került bele az opció.

A 960 képkocka/mp sebességű lassított lejátszási funkció segítségével szuperlassított felvételeket készíthetsz, mellyel a szempillantás szépsége is látható. A szuper éjszakai mód lényege, hogy amikor lenyomod az exponáló gombot, a fényképező 8 különböző expozíciós sémával készít felvételt. Ezeknek a képeknek a legjobb tulajdonságait kombinálva tökéletes képet hoznak létre.
Az OTA frissítés változásainak listájában látható, hogy optimalizálták az Alkalmazások részt a Beállításokban. Amennyiben ezek a funkciók hibamentesek lesznek, bekerülnek a pénteki publikus fejlesztői változatba is.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -