KezdőlapHírekA Xiaomi Mi Pad 5 / Pro is jöhet Európába

A Xiaomi Mi Pad 5 / Pro is jöhet Európába

A Xiaomi Mi Mix 4 után a várva várt új Mi Pad is tiszteletét teheti hazánkban! Xiaomi Mi Pad 5 / Pro 5G is jöhet Európába!

Xiaomi Mi Pad 5
A Xiaomi Mi Pad 5 alapverziót el tudom képzelni akár magamnak, leváltva a Mi Pad 2 tabletemet, ami már jócskán kiszolgálta magát 6 év alatt. 7.9″ után üdítő lenne a 11″ képátló, nem beszélve a megnövekedett teljesítményről. Bár sosem éreztem hiányát a navigációnak és a mobilnetnek, azután sem, bár azért egy tesztre elfogadnám.

Xiaomi Mi Pad 5 Pro GMS

Az új tabletek európai megjelenését ismét a Google Play Console listája buktatta le. Ugyan úgy, mint a Mix 4, megkapta a lehetőséget, hogy a GMS felkerülhessen a Xiaomi tableteire. A listán első sorban a sima Mi Pad 5 szerepelt, majd jött a többi.

Xiaomi Mi Pad 5 Pro 5G GMS

Majd felkerült a listára a Xiapmi Mi Pad 5 Pro 5G is, amire már inkább lennék kíváncsi. Nem csak a Stylus pen, hanem a tok is kíváncsivá tett. Jó lenne, ha a simához is lehetne kapni fizikai billentyűvel ellátott okostokot… Természetesen az 5G tudású is jöhet Európába, mint a társai. Bár ahhoz kellene a misztikus B20 frekvencia, hogy az 5G-n kívül szinte mindenhol használható legyen. A kínai verzióban nem volt ilyen, így lehet, hogy a hazai más procit kap, vagy csak simán bekapcsolják. Meglátjuk…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek