Mint azt Krisztián már megírta, a Mi 9 telefon gyártását leállították, már csak a meglévő készletből gazdálkodhat mindenki. Ennek elsődleges oka, a soron következő telefon gyártásának megkezdése.
A Xiaomi Mi 10 híre nem érhet senki váratlanul, hisz a cég csúcs telefonjai általában az év első negyedévében jelennek meg és már az év elején jönnek a hírek, pletykák infók. Érdekesség képpen már most, december elején elsütöttek egy nagyon fontos hardver egység, a processzor típusát a mai Qualcomm konferenciáján, ahol a Xiaomi elnöke, Lin bin vezette fel.

A Xiaomi Mi 10 lesz az egyik első telefon, amely a Qualcomm Snapdragon 865 processzort fogja alkalmazni, de Kínában biztos. A konferencián Lin Bin megemlítette, vagyis megerősítette, hogy a Xiaomi 2020-ban legalább 10 5G képes telefont fog piacra dobni.

A processzorról még szinte semmit nem tudni, a konferencián csak pár dolgot árultak el, mint az új X55-ös modemet, mely kettős 5G támogatást nyújt, az új 3D Sonic Max ujjlenyomat olvasó, ami 17x nagyobb olvasót támogat, mint eddig.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ