KezdőlapHírekA Xiaomi megint nagy dobásra készül! Majd fél milliós telefon kiadását fontolgatja!

A Xiaomi megint nagy dobásra készül! Majd fél milliós telefon kiadását fontolgatja!

Lei Jun nem aprózzal el, ma Weibo oldalán kirakott egy olyan posztot, amitől szinte leesett az állam, már megint készülnek valamire, az az egy 10.000 Jüan ~ 457.000 Ft-os telefont akarnak piacra dobni.
Lassan itt a kínai új év, 2021. február 12-én kezdődik, ismerve a keleti pajtásokat, 1 hétig buliznak. Lei Jun meghívta a munkatársait és természetesen a rajongókat is egy szilveszteri vacsorával egybekötött sajtóeseményre. Persze a rajongók csak online élvezhetik a lakomát és talán egy új telefon bemutatóját is.

A főnök az eseményt hirdető bejegyzésében kérdezte meg a követőit, hogy mit szólnának egy 10.000 Jüan feletti telefonhoz, megvennék e? Plusz érdeklődött, hogyan kellene kinéznie egy ilyen méreg drága telefonnak. Nos, ami ennyire drága, az vagy aranyból van gyémánt berakással, vagy valami hiper-szuper új technológia, vagy csak simán van rajta egy harapott alma… :mrgreen:

Viccet félretéve, csak sejtésünk és ötletünk van, hogy mi is lesz ez valójában. Ha alapul vesszük a Xiaomi Mi Mix születését, akkor valószínűleg a soron következő Mix telefon lesz, vagy hajtogatható, vagy rolós kijelzővel, de ezektől kitelik, hogy megint valami forradalmian új cuccot mutatnak be. Bár rohadtdrága cuccnak ott a Mix Alpha, bár az inkább e-pénisz méregetés, mint valóban használható telefon.

Mi is kell egy ilyen telefonba? Mindenből a legjobb. SD888 proci, 12/24 GB RAM, 512 GB / 1 TB ROM, Sony IMX789 kamera, kerámia ház, hajtogatható kijelző, 120 W gyorstöltés, 5.000 mAh akku, képernyő alatti szelfi kamera, 80 W vezeték nélküli töltés, Harman kardon hangszóró, IP68 víz és porállóság, stb. szerinted mi kell még bele? Gyere Facebookra és szólj hozzá!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek