- Hirdetés -
()

A Xiaomi ma egy igen különleges kerékpárral indította a napot, Mi Qicycle Mountain Bike néven. Azért is olyan különleges, mert olyan funkciókkal spékelték meg, amelyek nem jellemzőek egy sima hegyi biciklire. Hegyi, túra kerékpárnak készült, így a Xiaomi figyelembe vette ezt tervezéskor és a megfelelő tulajdonságokkal ruházta fel.

A Mi Qicycle Mountain Bike 1650 x 235 x 785 mm külső méretekkel rendelkezik, az alumínium váznak hála a súlya csak 13,6 kg. A kerekek 27,5 mm szélességű, pont mint a váz. A mechanikai részeket sem aprózták el, a Mi Qicycle 11 sebességű váltóval rendelkezik, elől és hátul hidraulikus Shimano fékrendszerrel és hidraulikus első teleszkópos villával.

Mint minden Xiaomi eszköz, ez a hegyi bringa is rendelkezik smart funkciókkal. Egy beépített LBS, az az Location based Services található meg benne, mely GPS és AGPS segítségével határozza meg a járgányunk helyzetét, amiben még pluszban egy kínai SIM is van, így bármikor lekérdezhetjük a helyzetét. Ez lopáskor nagyon is jól jöhet! A ketyere természetesen alkalmas a túra útvonalát követni és a megfelelő appal visszanézni teljesítményünket, sebességünket, útvonalat, stb., ezen felül beállíthatjuk a maximálisan megtehető utat is, hogy nehogy túllépje a napi limitet. Az intelligens modul működési ciklusára nem lehet panasz, szabványos mikró USB-n keresztűl lehet tölteni a beépített 2500 mAh akkumulátort, melyet kb. 2 óra alatt lehet feltölteni és akár 15 napig is elmegy egy töltéssel.

A Qicycle Mounten Bike eddig a legolcsóbb a családban. Ott a hiper-szuper drága R1 a maga 3000 $-os árával, vagy az összecsukhatós városi drótszamár 455 $-ért. Ezekhez képest az 1999 Yuan, ami cirka 300 $, már igazán nem pénz, még forintban sem (78.000 Ft). Gyorsan körbenézve egy sima, jobb Monti ára itthon.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -