KezdőlapHírekA Xiaomi Indiában indít játékfejlesztői csoportot, a Poco Game Development Academy-t

A Xiaomi Indiában indít játékfejlesztői csoportot, a Poco Game Development Academy-t

A Xiaomi indiai fejlődését tekintve egyedüli a világon. Igaz, hogy nem a legdrágább termékeit viszi az országba, de saját márkát indítva, a POCOPHONE F1 beváltotta reményeit és töb mint 700.000 darab elkelt az országban három hónapon belül. A világszintű eladásokról még nincs adatunk.

A mai bejelentés alapján a Xiaomi Indiában egy olyan csoportot akar létrehozni, ami kezdő, haladó és profi Android játék fejlesztőket tömörítene egybe. A csoportba bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol él. Erre készítettek is egy Google űrlapot, amit itt nézhettek meg, vagy ha van valaki az olvasóink között, aki ért hozzá, az jelentkezhet is!

A cég terveiről is írt, nem a következő PUBG-t akarják megcsinálni (az majd később), az igazi kis csapat akkor fog kialakulni, amikor az első kis játékukat ki fogják adni. Az elvárások nem túl nagyok a kezdeti stádiumban, lehetsz kezdő, vagy haladó játékfejlesztő, vagy már egy meglévő csapat tagja, a lényeg, hogy eladható árut tégy le az asztalra csapatmunkában.

A kezdeményezés részeként a Poco India csapat támogatni fogja az alkotókat a játék további közzétételében és népszerűsítésében. A projekt iránti elkötelezettségének függvényében a vállalat, Xiaomi eszközöket vagy tartozékokat kínál ingyenesen a fejlesztéshez. A Poco, az “e-learning” portálokon, például az Udemy és a Coursera játékfejlesztő tanfolyamokon résztvevőknek is hozzáférést biztosít, azok csapattagok is részt vehetnek a Poco India csapatával való munkában.

A ma délutáni pletykára utalhat ez a lépés, miszerint a Xiaomi karácsonykor egy Xiaomi Play bejelentést tesz. Telefon, vagy már az első játékuk lesz?

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img