KezdőlapHírekA Xiaomi hivatalosan is beléphet új európai országokba, szolgáltatónál lesz kapható Xiaomi...

A Xiaomi hivatalosan is beléphet új európai országokba, szolgáltatónál lesz kapható Xiaomi telefon

Most, hogy Amerika nem igazán szívleli a kínai gyártókat, a Xiaomi sem oda, hanem inkább Európára koncentrál. A következő állomások egyike, azon kívül amit már megírtunk, az Egyesült Királyság lesz.

A CK Hutchinson Holdings-szal kötött megállapodással együtt olyan stratégiai helyekhez is hozzá fog férni, ahol a cég üzemelteti a mobil távközléseket és/vagy maga is szolgáltató, mint pl. Nagy Britanniában a Three. Ez annyit jelent, hogy az angoloknak elérhetővé válnak a Three szolgáltatón keresztül egyes Xiaomi készülékek és szolgáltatások. Ugyan így Ausztria, Svédország, Dánia, Írország és Olaszország.

Egy hivatalos nyilatkozatában mondta a szolgáltató vezető digitális tisztje, Tom Malleschitz:

“A Xiaomi sikerét messziről figyelhetjük, és lenyűgöznek az általuk jelenleg kínált eszközök széles skálájával. Ez a partnerkapcsolat biztosít számunkra egy másik vezető márkát okostelefon-kínálatunkban, és megnyitja az utat az innovatív, új, kapcsolódó termékekhez, amelyeket a jövőben három ügyféllel tudunk biztosítani. Szóval figyeljeN!”

Még nincs információ az Európában értékesített telefonokról, de arról már beszámoltak, hogy más Xiaomi eszközöket is értékesíteni fognak az A.S. Watson Európa kiskereskedelmi üzleteiben.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img