KezdőlapHírekA Xiaomi CIVI doboza sem tartalmaz töltőt

A Xiaomi CIVI doboza sem tartalmaz töltőt

Tegnap mutatták be a legjobb és egyben legszebb középkategóriás telefont, a Xiaomi CIVI-t. A telefon csak Kínában kapható egyelőre, nagyon jó áron és megannyi remek tulajdonsággal. Viszont a Xiaomi CIVI az első középkategóriás telefon, aminek a doboza szintén nem tartalmaz töltőt, mint a nagyok.

Xiaomi CIVI akkumulátor és töltő
A Xiaomi Mi 11 óta bevett szokás és persze más gyártóknál is, hogy alap esetben nem kapunk töltőt a telefon dobozában. Bár más márkánál megvásárolható mellé, de a Xiaomi-nál ezt ingyen kérheted. A Xiaomi CIVI esetében sem más a történet, alapból nem tartalmaz töltőt a doboza, de kérhetünk mellé.

Xiaomi CIVI doboza

Bár a felső plakát is azt hirdeti, hogy kérhetjük a telefon mellé a GaN 55 W-os töltőjét, de a doboz vastagságát elnézve már egyértelmű. A kínai kicsomagoló videók is ezt támasztják alá. Kíváncsi leszek, hogy ha itthon is forgalomba kerül, akkor ezt a megoldást átveszik, vagy automatikusan megy mellé? Bár sokaknak nem volt még olyan telefonjuk, ami 55 W teljesítménnyel töltene, így az új telefont sem tudják a gyári krafttal meglőni. Minden féle képpen kelleni fog majd az új töltő, hisz az újabbnál újabb telefonok, mind gyorsabban tölthetőek, mint az elődjük. Így számomra értelmetlen ez a megoldás…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek