- Hirdetés -
()

A TIME magazin a „TIME100 legbefolyásosabb vállalatai” 2024-es listáján szereplő vállalatok közé választotta a Xiaomi-t. A vállalat a TIME szerint rendkívüli hatást gyakorol világszerte, így első alkalommal érte az a megtisztelés, hogy felkerült erre a listára.

A magazin a Xiaomi listára kerülésekor a vállalat 2024 márciusában, a kínai piacon sikeresen debütáló első intelligens elektromos járművére, a Xiaomi SU7-re hivatkozott. A TIME méltatta a Xiaomi erőfeszítéseit azzal kapcsolatosan, hogy az embereket, az autókat és az otthonokat egy szuper-okos, emberközpontú ökoszisztémába integrálja. Az SU7 sorozattal a Xiaomi új iparági rekordot állított fel a lekötött rendeléseinek és szállításainak mennyiségét illetően a debütálást követő első hónapban. A „Human x Car x Home” ökoszisztéma korábban nem tapasztalt, zökkenőmentes módon kapcsolja össze az intelligens eszközöket.

A Xiaomi elkötelezett amellett, hogy fenntartható befektetéseket eszközöljön az alaptechnológiákba, és folyamatosan olyan területekbe fektessen be, amelyek az emberiség javát szolgálják. A 2022 és 2026 közötti öt évben több mint 100 milliárd kínai jüan-t fog kutatás-fejlesztésbe fektetni. 15-20 évnyi törekvéssel a Xiaomi célja, hogy a világ öt legnagyobb autógyártója közé kerüljön, valamint vezető szerepet töltsön be a globális élvonalbeli technológiák fejlődő világában.

A Xiaomi a TIME egyik legbefolyásosabb vállalata 2024-ben

„A Xiaomi megtisztelve érzi magát, hogy beválasztották a TIME100 legbefolyásosabb vállalatok 2024-es listájára. Szeretnénk megfelelni ennek a díjnak azzal, hogy továbbra is olyan termékeket gyártunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a világon mindenki jobb életet élhessen az innovatív technológia segítségével” – mondta a Xiaomi szóvivője.

A lista összeállításához a TIME különböző szektorokból kért jelöléseket, valamint megkérdezte a munkatársak és tudósítók globális hálózatát, továbbá külső szakértőket. Ezt követően a TIME szerkesztői a legfontosabb tényezők, többek között a hatás, az innováció, az ambíció és a siker alapján értékelték az egyes jelölteket. Az eredmény egy 100 vállalatból álló, sokszínű csoport, amely segít felvázolni a jövő szempontjából fontos irányt.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -