- Hirdetés -
()

Más platformokhoz hasonlóan hamarosan a WhatsApp-felhasználók is indíthatnak saját szavazást az oldalon. 

A Meta látványosan ráállt a WhatsApp üzenetküldő fejlesztésére, az elmúlt időszakban egyre több felhasználóbarát funkciót ismertettek, amelyek segítenek a felhasználónak a maximumot kihozni az oldalból. Most egy újabb hasznos funkcióval bővül a repertoár, amely más felületekről már ismerős lehet a felhasználóknak.

A WhatsApp ügyekben rendkívül jól értesült WaBetaInfo szúrta ki, hogy egy olyan újdonságot fejleszt a cég, amely lehetővé teszi a saját szavazások létrehozását a csoportokban. A szakportál az alkalmazás iOS-es bétájának friss, 22.6.0.70-es verziójában bukkant az erre utaló jelekre, és bizonyíték gyanánt egy képernyőfotót is készítettek a fejlesztés alatt álló új funkcióról.

whatsapp szavazást indíthatnak
Fotó: WaBetaInfo

A portál szerint a szavazás indítása hasonlóképen történik majd, mint más oldalak esetében, vagyis fel kell tennünk egy kérdést, amely mellé minden bizonnyal válaszlehetőségeket is megadhatunk majd.

Mivel a funkció fejlesztés alatt áll, egyelőre nem tudni, hogy mikor válik szélesebb körben elérhetővé. Továbbá arról sincs információ, hogy az iOS mellett az Android-rendszerek is megkapják-e az újítást, bár ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy jó eséllyel igen.

Nemrégiben a hanghívásokban is változást eszközölt a cég: olyan megoldást kívánnak bevezetni, amely során látható hullámformák jellennek majd meg a hanghívások alkalmával, így a csoportos beszélgetések során pontosan nyomon követhető lesz, ki, mikor beszél.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -